Любимият избор на Кейт Мидълтън и Летисия Ортис между рокля и връхна дреха, с който да изглеждаш като кралица

колаж Кейт Мидълтън кралица Летисия
Снимка: Getty

Една настояща и една бъдеща кралица – Летисия Ортис и Кейт Мидълтън, знаят как да изглеждат величествено и дори споделят нещо общо във вкуса си. Това е изборът на рокля тип палто или палто тип рокля – в зависимост от това дали съответният модел предполага носенето на допълнителна дреха под него.

Преди дни испанската кралица и херцогинята на Кеймбридж отново заложиха на такава визия, а на нас ни се прииска температурите да бяха по-ниски, за да можем да облечем нещо подобно.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

За премиерата на фотокнигата “Hold Still” Кейт Мидълтън се появи в Националната портретна галерия в Лондон с дълго червено палто тип рокля. Моделът с копчета е на една от любимите ѝ марки - Eponine London, и на пръв поглед изглежда като рокля с цепка.

Под дрехата обаче забелязваме плисирана рокля в бежово, която херцогинята е съчетала с малка чанта и чифт обувки на ток в сходни нюанси.

Кейт Мидълтън със запомняща се визия в червено

В същия петъчен ден в слънчева Испания кралица Летисия облече по-пролетен модел. Роклята тип блейзър, с която тя се появи на военна церемония, е нейна собственост от дълго време. Летисия Ортис я носи по време на кръщенето на своята дъщеря принцеса Леонор преди 15 години.

кралица Летисия
Снимка: Getty

Кафеви обувки на ток с преплетени каишки допълваха визията, а косата на кралицата беше прибрана в кок.

Кралица Летисия в бяла рокля отпреди 15 години

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти