Стилът, който я измъкна от неловка ситуация: страст и деловост в априлския гардероб на кралица Летисия

кралица Летисия
Снимка: Getty

Предвид температурите у нас през април, все още трудно успяваме да усетим пролетта. По-различно обаче е в Испания, където кралица Летисия продължава с публичните си ангажименти и демонстрира стилен сезонен гардероб.

Преди седмица тя посети щаба на застрахователната компания Mutua Madrileña, облечена със свежа пролетна комбинация от лилава блуза, съчетана с панталони на Massimo Dutti и чанта Furla в бяло.

кралица Летисия
Снимка: Getty

Освен велурени обувки на ток от Uterque в лилавата гама, от същата испанска марка е и дрехата, която изигра главна роля в кралската визия – цветно сако на райета, което 48-годишната Летисия Ортис носи още от 2015 г. насам. От Daily Mail припомнят, че това е петият път, в който испанската кралица го използва по време на публични ангажименти.

Пролетният гардероб на кралица Летисия

В Сан Агустин дел Гуадаликс два дни по-късно тя се появи заедно с крал Фелипе, където за откриването на иновационен център Ibedrola Летисия бе избрала костюм в сиво. За да разчупи деловия стил, кралицата заложи на черна камизола с дантела, чифт обувки Prada в същия цвят и бяла чанта с десен змийска кожа на Nina Ricci, разказва HELLO!

кралица Летисия
Снимка: Getty

За разлика от тъмния костюм на марката от Барселона Bimba Y Lola, в понеделник Летисия Ортис отбеляза ярко присъствие в Мадрид с елегантен модел на Roberto Torretta. Визията беше завършена изцяло в страстно червено с обувки и чанта.

кралица Летисия
Снимка: Getty

Пристигайки на събитието в чест на покойната феминистка и политик Клара Компоамор, кралицата на Испания забеляза, че липсва домакин, който да я посрещне. Летисия избегна неловката ситуация от нарушаването на протокола със стил, като използва момента да поздрави пресата и позира пред камерите, пишат от El Mundo – а червеният ѝ костюм определено го заслужава!

Класическа комбинация виждаме и в избора ѝ за бизнес презентация в испанската столица. Плисираната миди пола в бяло заедно с черна блуза тип поло без ръкави изглеждат не само елегантни, но и удобни.

кралица Летисия
Снимка: Getty

кралица Летисия
Снимка: Getty

Аксесоарите тук са изцяло решени в черно, а приятен детайл е коланът, обогатянащ визията. Освен обичайните си пръстени, Летисия носеше и чифт висящи обеци.

Пролетният гардероб на кралица Летисия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти