Зимната афера на кралица Летисия с червеното, която е време да изживееш

кралица Летисия колаж
Снимка: Getty

И тази зима е към края си, а ако искате да се постоплите в последните студени дни, вземете пример от испанската кралица. За редица от ангажиментите си през сезона тя заложи на най-горещия цвят – червения. И не можем да не отбележим, че повечето от тях Летисия Ортис е носила и преди.

В края на януари Нейно Величество се появи в рокля на любимата си марка Carolina Herrera за журналистическите награди „Луис Карандел“. Семплият едноцветен модел с дълги ръкави, стигащ под коляното, бе разчупен от чантичка Magrit с крокодилов принт, който виждаме и върху велурените обувки на ток, отново Magrit. Снимки от събитието вижте в галерията тук:

Кралица Летисия в червено от глава до пети

Като почетен президент на Испанската асоциация срещу рак и нейната научна фондация, кралица Летисия бе председател на Форума против рак. За събитието тя облече червено кожено яко с пеплум на Carolina Herrera, комбинирано с черна плетена рокля Mango. Нейно Величество заложи на същите обувки с крокодилски мотив, но различна чанта Magrit, макар и в същия нюанс.

Испанската кралица в класическо съчетание от червено и черно

Удобно и стилно бе съчетанието Hugo Boss от вълнен пуловер и панталон с висока талия, което Летисия Ортис носеше за аудиенция в замъка Сарсуела. Блясък във визията ѝ внасяше тъмночервеният чифт обувки Chanel.

Кралица Летисия в яркочервено

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти