Стил и безупречност: кралица Летисия и дъщерите ѝ очароваха с появите си през август

кралица Летисия испанско кралско семейство
Снимка: Getty

Испанската кралица Летисия излезе в заслужена почивка, а какъвто често е случаят с Нейно величество, и този път черпим от нея вдъхновение за стила си през остатъка от лятото.

Ключовата дума за августовския гардероб на Летисия Ортис очевидно е синьо! Преди началото на ваканцията си тя започна месеца с присъствие на Международният филмов фестивал Atlàntida Mallorca, където връчи награда на актрисата Джуди Денч.

Две кралици на филмов фестивал: Летисия Ортис и Джуди Денч

За случая бе избрала тъмносиньо съчетание от блуза и пола с драперии на достъпната марка Galcon Studio. Прочетете повече тук ► Срещата на две кралици: Летисия Ортис връчи награда на Джуди Денч

Дни по-късно кралица Летисия, съпругът ѝ крал Фелипе Шести и двете им дъщери – принцеса Леонор и инфанта София, посетиха забележителности в планинската верига Сера де Трамунтана в Палма де Майорка по време на почивката си там.

Семейството беше координароло цветово дрехите си в синьо и бяло, като испанската кралица носеше миди рокля Adolfo Dominguez от лен. Моделът тип „прегърни ме“ бе съчетан с платнена чанта на Bolsas FQ с етно мотиви и чифт ниски еспадрили на марката Espardenyes Torres.

Испанското кралско семейство на почивка в Палма де Майорка

Докато Леонор облече мини рокля на точки в синьо и бяло на бранда & Other, София избра къс бял гащеризон на Zara. Двете сестри носеха еднакъв модел обувки – еспадрили на платформа с връзки от Macarena.

Испанското кралско семейство се появи отново заедно на състезанията по плаване за Кралската купа. Нищо не предизвиква повече усещане за море и ваканция от класическия избор на кралица Летисия – дълга рокля на сини и бели райета. Освен красив, моделът на Maria de la Orden с презрамки и колан около талията е икономичен и струва 150 евро. Допълваха го летни аксесоари като плетена бяла чанта Uterque от кожа и същите еспадрили, с които по-рано бе забелязана Нейно величество.

Кралица Летисия с перфектен избор на рокля за лятото

Инфанта София отново заложи повече на удобството с къс гащеризон Comptoir Des Cotonniers в цвят мента и сандали тип абарка от марката Ria Menorca, а принцеса Леонор избра романтичен флорален модел на Zara и познатите ѝ вече еспадрили.

По-късно вечерта четиричленното семейство беше заснето в Палма де Майорка на излизане от ресторант в компанията на принцеса Ирене Гръцка. Макар и в по-неформална обстановка, Летисия Ортис изглеждаше още по-елегантна в черна рокля Uterque с полупрозрачни елементи.

Елегантната кралица Летисия на вечеря със семейството си

Визията ѝ допълваше чантичка Bimba y Lola и еспадрили на ток Castañer в същия цвят. Поредният гащеризон в летния гардероб на инфанта София този път е на райета и отново е дело на Zara, а принцеса Леонор виждаме с розова рокля на Mango и чифт абарки от Mibo.

Най-непретенциозната дотук поява на семейството бе в ресторанта El Txoko de Martín в Палма де Майорка. За вечерята си там испанската кралица бе избрала коралов кафтан от марката Dear Prudence, комбиниран с платнена чанта и черни еспадрили на Oysho.

Класическата комбинация от дънкова пола и бял топ с къдри е изборът на принцеса Леонор, а с бяла блуза и дълъг гащеризон Designers Society се появи инфанта София.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти