Когато кралят те спаси от моден гаф и отново облечеш рокля на свекърва си: как кралица Летисия започна 2022

кралица Летисия колаж
Снимка: Getty

Испанската кралица Летисия направи стилно завръщане към ангажиментите си през януари.

Първата ѝ поява през 2022 бе по повод новогодишния военен парад (още познат в Испания като Военен Великден). Кралицата изглеждаше величествено в дълга тъмносиня рокля и черно кожено палто от испанската марка Varela.

Вижте повече снимки от събитието в галерията:

Кралица Летисия с първа поява през 2022

Като акцент във визията на Летисия се открояваше брошката от перли и диаманти, принадлежаща на кралица Ена. Ценното бижу, предавано през поколенията монарси, за малко да бъде изгубено, след като се откачи от палтото на кралицата по време на парада. За разлика от съпругата си, крал Фелипе Шести бързо забеляза, че брошката е паднала и се наведе, за да я вдигне и подаде обратно на Летисия.

В началото на тази седмица испанската кралица присъства на дипломатически прием в двореца Сарсуела. Тя вдъхна нов живот на винтидж рокля Valentino, носена някога от свекърва ѝ, кралица София.

Стилна на дипломатически прием: кралица Летисия в двореца Зарзуела

Горната част на модела от 1977 г. се състои от бродерии, бухналите полупрозрачни ръкави внасят още романтика, а дългата разкроена пола в зелено е достоен завършек за edna кралица.

Това не е първият път, в който Летисия Ортис облича дрехи от гардероба на своята свекърва. През ноември миналата година също я видяхме в рокля, носена от майката на Фелипе Шести. Припомнете си тук ► Да облечеш дрехите на свекърва си след 41 години: кралица Летисия сияе в историческа рокля с флорални мотиви

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти