Саманта Фокс отива на съд след пиянския скандал в самолет

57-годишната диско звезда Саманта Фокс предизвика скандал по време на полет за Германия през януари.

Тогава стана ясно, че звездата е била арестувана на летище Хийтроу през декември, след като е използвала заплахи, оскърбителни или обидни думи, с което е предизвикала тормоз и тревога за всички на борда на самолета.

Заради поведението на певицата излитането е отложено, а всички останали пътници са били настанени в хотел, докато Саманта е била задържана за нощта.

► Звездата от 80-те Саманта Фокс беше арестувана след пиянски скандал в самолет

Близо 2 месеца по-късно пък вече е потвърдено, че Фокс е обвинена в нарушение на обществения ред под въздействие на алкохол. Планирано е певицата да се яви в магистратския съд в Уксбридж, Западен Лондон, по-късно този месец.

Как се промениха: позабравените музикални кралици на 80-те преди и сега

Когато се появиха новини за ареста на Саманта Фокс през януари, звездата поднесе извинение. По това време тя заяви чрез The Sun, че: „дълбоко съжалява за всяко причинено неудобство“.

Саманта Фокс
Снимка: Getty

В докладите се посочва още, че тя е помагала на полицията в разследването.

Преди да покори света с музика и чар, Саманта е известен топлес модел, а в таблоидния вестник The Sun се появява всеки ден от 1983 г. до 1986 г.

Поп изпълнителката издава дебютния си албум „Touch Me“ през 1986 г., в който излиза световният ѝ хит „Touch Me (I Want Your Body)“. Оттогава тя е издала общо шест студийни албума.

Саманта Фокс
Снимка: Getty

През 2022 г. Саманта се ожени за партньорката си Линда Ослен на пищна церемония в Есекс.

Звездата от 80-те години вече обяви плановете си да пътува с музиката си и през 2024 г. В Instagram тя намекна, че феновете могат да очакват срещи с нея както в Европа, така и в САЩ.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти