Звездата от 80-те Саманта Фокс беше арестувана след пиянски скандал в самолет

Британската звезда Саманта Фокс, която стана известна през 80-те, е била обвинена от полицията, че е влязла в спор с друг пътник на полет на авиокомпанията British Airways.

Според доклади 57-годишната Фокс е била арестувана заради предполагаемо причиняване на безредици преди излитане със самолет. Смята се, че тя е била в нетрезво състояние.

Според The Sun 56-годишната певица и модел е била изгонена от самолета, след като се твърди, че е влязла в спор с друг пътник, което е довело до нейния арест.

Съобщава се, че поп певицата, коятo стана известна през 80-те години, дори е прекарала една нощ в затвора. Властите коментираха пред изданието, че са арестували жена на около 50 години „по подозрение, че е била пияна на борда на пътнически самолет“.

Саманта Фокс
Снимка: Getty

The Sun съобщава, че самолетът, който е трябвало да лети от лондонското летище Хийтроу до Мюнхен, Германия, се е обърнал на пистата и се е върнал на изхода заради инцидента. Твърди се, че пътниците са слезли от борда на самолета и са прекарали нощта в хотел, преди да успеят да се качат на отложения полет на следващия ден.

Впоследствие Саманта излезе с изявление към медиите и публиката, като обясни, че помага на разследването и дълбоко съжалява за причиненото неудобство.

Преди да покори света с музика и чар, Саманта е известен топлес модел, а в таблоидния вестник The Sun се появява всеки ден от 1983 г. до 1986 г.

Саманта Фокс
Снимка: Getty

Поп изпълнителката издава дебютния си албум „Touch Me“ през 1986 г., в който излиза световният ѝ хит „Touch Me (I Want Your Body)“. Оттогава тя е издала общо шест студийни албума.

Фокс продължава да прави турнета през годините. Тя приключи 2023 г., като се изяви на поредица от концерти в цяла Европа, включително в Германия, Унгария и Португалия. Саманта посети и София на 24 ноември миналата година с шоуто „Диско дивас“. От лятото на 2022 г. тя живее с половинката си Линда Олсен, с която преди това бяха сгодени.

Звездата от 80-те години вече обяви плановете си да пътува с музиката си и през 2024 г. В Instagram тя намекна, че феновете могат да очакват срещи с нея както в Европа, така и в САЩ.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти