"Флиртуваше с всички": бивш приятел на Мадона сподели нейни непоказвани снимки от 70-те

Преди Мадона да изгрее като Кралицата на попа по цял свят, тя е била 19-годишна студентка по танци в Мичиганския университет.

За първи път нейният съученик по балет и стар любовен интерес Питър Кентес, който сега е на 72 години, споделя историята си за връзката си с „флиртуващата“ глобална икона. Това се случва в момент, в който Мадона се бори с шокираща здравословна криза, която постави живота ѝ в опасност по-рано този месец и забави дългоочакваното ѝ световно турне.

Кентес разкрива непоказвани досега интимни снимки и видеоклипове на поп иконата от дните им в колежа – някъде около 1978 г.  Снимките са много далеч от имиджа на суперзвезда, който тя изгради през 40-годишната си кариера.

В снимки, получени от The Post, Мадона, преди да стане известна, позира пред камерата на приятеля си в червено-жълта рокля с флорални щампи, бели чорапи и розови сандали.

Кентес, който все още преподава танци в университета, е бил 28-годишен студент по това време и е избрал да работи с Мадона в изпълнението на дисертацията си.

Той разказва пред The Post, че е направил снимки на всяка танцьорка, включена в неговия проект, навън срещу тухлена стена. На едно от изображенията Мадона игриво се навежда, излагайки синьото си бельо на показ.

„Тя беше много склонна да бъде снимана.“  казва Кентес – "Тя беше много открита и много доверчива. Мислех, че резултатите са страхотни и винаги съм смятал тези снимки за наистина изключителни."

„Мадона танцува пред публиката, докато тези снимки бяха прожектирани на стената зад нея по време на представлението“, добавя танцьорът.

Въпреки че Кентес и Мадона били приятели, той също намирал „енергичността“ и „много откровеното“ поведение на изгряващата звезда за доста привлекателни.

„Тя беше работохолик с интензивна физическа енергия“, спомня си той.

„Вместо просто да седи, тя правеше неща като лицеви опори, работа върху тялото ѝ, разтягане и така нататък." твърди Кентес – „Тя изглежда беше там по-скоро за танците и по-малко за академичната среда, въпреки че беше много добра ученичка.“

Кентес добавя, че младата Мадона флиртувала с „почти всички“ – но каза, че двамата са свързани на друго ниво.

„Мисля, че фактът, че и двамата сме някак различни – и тя беше малко по-различна – ни накара да сме привлечени един към друг“, обяснява той.

„Намирах нейнoто нахалство за безкрайно забавно и всъщност не ме отблъскваше, както беше с някои от другите по-възрастни танцьори.“ 

Кентес също твърди, че той и бъдещата суперзвезда са споделили няколко романтични момента: „Ние не бяхме любовници – взимахме душ заедно. И се целувахме."

Той признава, че „би продължил по-нататък“ и въпреки че една дългосрочна връзка изглеждала като „привлекателна“ идея, знаел, че тя няма да бъде стабилна.

„Мислех си, „Нейното его винаги ще бъде на първо място, а това, което правя, ще бъде на второ място“, а това не е нещото, което исках“, казва Кентес, който също ходел да танцува в нощни клубове с нея и други студенти по танци.

Все пак дуото се забавлявало много заедно, както си личи от един от спомените на Кентес.

„Правихме представления заедно като обикаляща компания, изпълняваща литургични танци“, казва той пред The Post.

„Репетирахме за представление в тази голяма църква. И тя каза: „Питър, какъв е адресът ти?“ Така че ѝ казах, но се чудех защо би искала да знае това. Седмица по-късно започнах да получавам обаждания от църквата, защото тя беше попълнила един от онези формуляри за гости на мое име. Така че получавах обаждания за присъединяване към църквата." припомня си той.

„Такива неща бяха забавни, разбирате ли? Тя е шегаджия и измамник." – казва още танцьорът.

Кентес разкрива, че не е говорил с Мадона, откакто я е закарал до летището през 1979 г., когато тя е резервирала еднопосочен билет до Ню Йорк, за да се опита да пробие в шоубизнеса.

Въпреки това той и Мадона поддържали връзка с бившия им учител по балет Кристофър Флин.

Преди Флин да умре през 1990 г., той е казал на Кентес за Материалното момиче: „Тя не се е променила ни най-малко. Тя все още е нашата Мадона."

Най-добрите цитати на Мадона

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти