Без задръжки: Палавият момент между Леонардо ди Каприо и приятелката му

Леонардо ди Каприо и приятелката му Витория Черети сe срещат от няколко месеца, но вече по всичко личи, че се харесват много - толкова много, че не се притесняват да демонстрират близостта си на обществени места. 

Витория Черети направо не може да откъсне ръцете си от актьора. Двамата наскоро присъстваха на парти за Хелоуин, където Лео реши да отиде без костюм, а Витория беше преобразена с червена перука. Когато 48-годишната звезда от "Титаник" реши да излезе навън, за да подиша малко чист въздух, 25-годишната му приятелка го последва. 

От сайта TMZ публикуваха няколко снимки, на които се вижда как Черети прокарва ръката си надолу по гърба на Лео, достигайки кръста му и след това я спуска в бельото му, хващайки го за дупето.

След като разбрали, че са наблюдавани, влюбените се върнали вътре почти веднага - цялото нещо продължило няколко минути, съобщават от TMZ.

Това е рядък израз на привързаност между Лео и негова половинка. Често виждаме холивудския актьор в компанията на красиви млади жени, за които не се знае дали са поредния му любовен интерес, тъй като Лео се стреми да пази връзките си поверителни. Отношенията му с Витория Черети обаче изглеждат обещаващи. 

Източник, близък до Ди Каприо, каза пред Page Six, че „те прекарват доста време заедно през последните няколко месеца и се радват да се опознаят на по-дълбоко ниво“.

Друг знак за това, че отношенията между Лео и Витория се задълбочават е това, че те са посетили музей заедно с майката на Лео, Ирмалин Инденбиркин, когато са били в Италия.

Вижте тук най-стилните моменти на Витория Черети на модния подиум:

Богинята на име Витория Черети - най-стилните моменти на приятелката на Леонардо ди Каприо на модния подиум

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти