Леонардо ди Каприо има нова жена в живота си, но никой не смята, че любовта им ще издържи

Да, знаем, и ние започваме да се изморяваме от непрестанните предполагаеми любовни завоевания на Леонардо ди Каприо. Само тази година името му беше свъзвано с поне 3-4 различни жени, но никоя от тях изглежда не е разпалила достатъчно силно любовния пламък в сърцето на актьора, защото той все още е официално свободен...или поне така беше доскоро. Този път нещата изглеждат по-сериозни. 

Още една млада красавица беше замаяна от чара на Лео, но този път на двамата ще им бъде много трудно да отрекат взаимоотношенията си, защото бяха хванати опасно близо един до друг

48-годишният актьор беше видян да се прегръща и целува с новата си тръпка Витория Черети по време на скорошно посещение в нощен клуб на испанския парти остров Ибиза. Черети е известен италиански модел, а възрастта ѝ изобщо няма да ви учуди - тя е на 25. 

Лео има репутация, че излиза само с жени на не повече от 25 и се разделя с тях, след като прехвърлят тази възраст. Така направи с последната си сериозна приятелка Камила Мороне, която сега е на 26. Това накара мнозина да се шегуват след появата на снимките с Витория, че връзката им едва ли ще е дълга, тъй като тя ще навърши 26 години следващия юни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Един от потребителите в X (доскоро Туитър) се пошегува: „Остават ѝ още 9 месеца!“, а друг предрече: „Още една година и той повече няма да я погледне!“. Трети пък написа, че „този път той избра някой с етикет за изтичащ срок на годност“.

Леонардо и Витория бяха забелязани да се гледат влюбено в очите, преди да докоснат устни, а след това продължиха да купонясват в шумното заведение до 4:30 сутринта, пишат от Daily Mail.

Витория, която е с 23 години по-млада от Леонардо и е дефилирала за Александър Маккуин и Версаче, изглеждаше невероятно в златна рокля без презрамки, докато Лео беше със своя обичаен "инкогнито" аутфит - черна тениска и черна шапка с козирка. 

Не е ясно кога точно Леонардо се е запознал с Витория, но те са били забелязани заедно във Франция в края на май, точно когато неговият филм „Убийците на цветната луна“ дебютира на филмовия фестивал в Кан. Те също бяха забелязани да отиват заедно на следобедна среща в Санта Барбара в края на август.

Напоследък се говореше, че Леонардо е обвързан с модела Джиджи Хадид, на 28. Двойката за първи път предизвика слухове преди почти една година през септември 2022 г. Тя е първата жена на възраст над 25 години, с която Лео е имал романтични отношения. Връзката им обаче така и не се задълбочи.

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти