Вижте я само! Мария Бакалова събра погледите на премиерата на новия си филм в Холивуд

Мария Бакалова не спира да ни доказва, че мечтите с сбъдват! Нашето момиче беше в свои води на премиерата на третата част на Marvel-поредицата „Пазители на Галактиката“ (Guardians of the Galaxy Vol.3) в бляскавия DolbyTheatre в Холивуд, където традиционно всяка година се провеждат наградите "Оскар".

Младата българска актриса излезе на огромната сцена, за да представи лентата, редом до утвърдени имена в бранша като Крис Прат, Зоуи Салдана,  Брадли Купър и Вин Дизел. Можем само да си представяме колко развълнувана е била тя от този факт, но въпреки всичко дори и капка притеснение не личеше у нея. Бакалова изглеждаше уверена и ослепителна в светлозелена пайетена рокля на Valentino. 

Но за спокойното поведение и греещата усмивка на лицето на Мария имаше още една причина - на премиерата тя беше придружена от своя приятел Валери Григоров, познат на зрителите на NOVA oт последния сезон на "Игри на волята". Двамата изглеждаха като създадени един за друг на червения килим!

Валери сподели кадри от събитието в своя Instagram профил и изрази огромната си подкрепа към Мария с думите "повече от горд".

ф
Снимка: vbox7

След премиерата Мария написа в Instagram профила си:

„Премиерата на @guardiansofthegalaxy сякаш наистина бе от друг свят (…) Мозъкът ми продължава да се опитва да обработи тази нощ мечта, която празнувах заедно с най-невероятните хора и на най-специално място @dolbytheatre! Благодаря ти @jamesgunn и цялото семейство на @marvel!“

По-нататък в поста си българската звезда не забрави да благодари и на „своето семейство по избор“ – на Валери и на своя най-добър приятел и бизнес партньор, българският актьор Юлиан Костов.

В третата част от „Пазители на Галактиката“ Бакалова озвучава образа на Космо - куче космонавт със свръхестествени способности. Затова на премиерата на филма можем да я видим как позира на червения килим със сладко кученце, облечено в космонавтски костюм.

Филмът тръгва по кината в България от 5 май. 

Вижте снимки от звездната премиера тук:

Мария Бакалова събра погледите на премиерата на „Пазителите на Галактиката“ в Холивуд

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти