Лейди Амелия Уиндзор - най-симпатичният член на кралското семейство, за когото не сте чували

Лейди Амелия Уиндзор - най-симпатичният член на кралското семейство, за когото не сте чували
Снимка: netinfo

Забравете за Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън, защото има един друг член на кралското семейство, който е още по-земен от тях двете и бихме казали дори по-готин. Дори ни е трудно да повярваме, че е част от британската монархия!

Запознайте се с лейди Амелия Уиндзор!

Може да знаем всичко за връзките на принц Уилям и принц Хари, да четем всеки ден за новия тоалет на Кейт, да се възхищаваме на годежния пръстен на Мегън и да имаме всички подробности за коледната трапеза на кралицата, а лейди Амелия е останала незаслужено някъде извън светлините на прожекторите през всички тези години.

 

🐐

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

Тя е 21-годишната дъщеря на доктор Силвана Томасели и Джордж Уиндзор, най-големият син на принц Едуард, дюкът на Кент, който е първи братовчед на кралица Елизабет Втора. Объкрахте се малко, нали? Важното е, че Амелия е от кралското семейство и то е в близка родствена връзка с тях. Тя дори се нарежда в битката за престола и е 36-та в линията за наследяването.

Вижте в галерията ни снимки на Амелия и нейният страхотен начин на живот >>>

И за разлика от принцовете, които не са любители на социалните мрежи, профилът на Амелия в Instagram е публично достъпен и е пълен със снимки от живота на Амелия, която е студентка в Единбург, а в свободното си време обикаля света, дефилира по подиуми, пие чай, чете книги и плава с лодка. Какво друго може да прави една млада и красива знатна особа?

 

🍭

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

Красавицата е направила своя мaнекенски дебют по време на Седмицата на модата в Милано и е била модел на Dolce & Gabbana. След това е подписала договор с една от най-известните модни агенции, представлявали модели като Кейт Мос и Кара Делевин и е провъзгласена за "най-красивия член на кралското семейство" от списание Tatler.

Амелия изглежда като глътка свеж въздух на фона на всички официалности около кралското семейство и определено не очаква семейното ѝ богатство и връзки да свършат цялата работа вместо нея, а залага едновременно на работата и учението.

В свое интервю през януари тя споделя, че е запленена от света на модата и иска да развие свой бизнес в тази насока.

Бих желала да дам своя принос в модния бизнес и да участвам във всички негови креативни процеси. Прекарах една година в чужбина, където се научих на всички процеси, които движат една модна къща - от създаването на материите, през самата направа на дрехите, до дефилирането на моделите, облечени с тях.

 

Stripey salut 🌈

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

Тя споделя още, че е влюбена в саундтрака на мюзикъла "Ла Ла Ленд", не може да живее без авокадо и папая, а най-важният ѝ ритуал за красота е да хидратира тялото си с ароматен лосион.

Към галерията със снимки на Амелия >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти