Говорим си за ...

Кой е мъжът, който смути Кейт Мидълтън и я накара да пофлиртува?

Кой е мъжът, който смути Кейт Мидълтън и я накара да пофлиртува?
Снимка: nymag.com

Кейт Мидълтън може би има очи само за своя принц, но имаме чувството, че един мъж може гордо да се бори за второто място и това е не кой да е, а самият министър-председател на Канада - Джъстин Трюдо! Явно Кейт си пада по политически ангажирани мъже и няма как да я виним - те имат особен чар.

А и едва ли ще има жена, която да не се смути дори леко, когато е толкова близо до толкова привлекателен мъж като господин Трюдо. Кейт и принц Уилиям се срещнаха с канадския министър-председател миналия уикенд и той ги приветства на тяхната официална визита в страната.

 

The face you make when your married to a Prince but you meet @Justin Trudeau

A photo posted by Robert Pictou (@robertpictou) on

Фотографи уловиха момента на първата среща между кралската двойка и министъра, а кадрите се оказаха доста забавни, защото на тях можем да видим лекото смутено и изчервено лице на херцогиня Кейт, която се здрависва с Трюдо и кокетно прокарва ръка през косата си. Кейт, опитваш ли се да флиртуваш с най-сексапилния политик? Е, не те виним...

И как да не харесаш този забележителен мъж - 44-годишен, висок, строен, обичащ пандите, практикуващ йога, помагащ на хора в беда, открит феминист и… притежаващ прекрасни мускули и страхотна усмивка! Кейт, и ние бихме реагирали така при срещата си с него.

Забавните реакции на Кейт Мидълтън можете да видите в галерията ни.

Към галерията >>>

Свързани статии

Екипът на Edna.bg насърчава дискусиите по темите, за които пише. Изразете Вашата гледна точка, като се придържате към конкретната тема, използвате кирилица и избягвате писането само с главни букви! Модераторската политика на сайта е много стриктна и всякакви неуместни, обидни и не по темата коментари ще бъдат изтрити.

Коментирай

За да коментирате, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-новото от Edna.bg

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.