Баща мечта или разочарование? Каква е връзката на Брад Пит с децата му

Брад Пит и Анджелина Джоли някога бяха холивудската мечта. Най-сексапилната двойка на всички времена се събра и създаде голямо семейство от очарователни деца, превръщайки се в истински идеал.

Измина обаче доста време откакто феновете ги смятаха за недостижим блян. След шокиращата им раздяла през 2016 г., Брад и Анджелина претърпяха ожесточен развод след почти двегодишния си брак, помрачен от съдебни спорове и дори обвинения в насилие.

По време на връзката им, някога любимата двойка станаха родители на три осиновени деца - Мадокс, Пакс и Захара, както и на три биологични деца - Шайло и близнаците Вивиен и Нокс. Всички деца на двойката са се появявали множестно пъти публично с майка си оттогава, но не е съвсем ясно дали са се отчуждили от баща си.

18-годишната Захара наскоро предизвика вълни от слухове, когато светът успя да метне бегъл поглед към живота ѝ на студентка в прочутия колеж HBCU Spelman в Атланта, Джорджия.

Второкурсничката беше видяна във видео, споделено на страницата на Essence в Instagram, да се представя като Захара Марли Джоли, пропускайки фамилията Пит, която някога беше прибавена с тире към фамилното име на майка ѝ.

Когато Захара беше приета в колежа миналата година, нейната майка Анджелина отпразнува това, споделяйки очарователна снимка на дъщеря си, усмихната до своите приятели.

В същия ден, в който актрисата обяви постижението на дъщеря си, Брад беше на червения килим, докато рекламираше филма си Bullet Train. Той сякаш не знаеше какво точно да каже, когато беше попитан от репортери на People за новата решителна стъпка в живота на Захара.

„Да, това е красиво, наистина е красиво“, каза той тогава, привидно изненадан от въпроса, макар че по-късно сподели пред Vanity Fair: „Толкова се гордея с нея… Тя е толкова умна. Тя ще процъфтява още повече в колежa. Това е вълнуващ и красив момент, в което може да намери своя собствен път и да преследва интересите си. Толкова съм горд."

По това време някои фенове се чудеха в секцията за коментари под видеото дали Брад Пит все още общува с дъщеря си, като някои дори се запитаха дали той изобщо е знаел за нейното скорошно влизане в колежа.

Все пак той каза още пред медиите: „Как лети времето, нали? Те порастват твърде бързо… Това предизвиква сълзи в очите.“

Въпреки че след раздялата си с Брад, Анджелина е била засичана многократно с шестте им деца, изминаха няколко години, откакто бившият ѝ съпруг е бил виждан публично с някое от тях.

През 2021 г. съдията им даде 50-50 попечителство над децата след процес при закрити врати, но Анджелина осъди решението и се бори за еднолично попечителство.

Вижте в галерията най-милите и запомнящи се появи на Анджелина Джоли с децата ѝ на червения килим:

Най-красивите моменти на Анджелина Джоли и децата ѝ на червения килим

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти