Добрякът Брад Пит: актьорът позволил на 105-годишния си съсед да живее в имението му

Освен красив и талантлив, се оказва, че Брад Пит е и много мил и щедър. Актьорът позволил на свой съсед да продължи да живее в дома си, след като вече бил притежание на Пит.

Брад Пит позволил на своя възрастен съсед да живее в бившето му вече имение в Лос Фелиз, Калифорния до смъртта му на 105-годишна възраст. Това разказа актрисата Касандра Питърсън, от която Пит купува парцела от 1,9 акра през 1994 г. за 1,7 милиона долара.

„Той беше много, много мил с този мъж“, споделя Питърсън. "Жената на възрастния мъж беше починала, а Джон живееше там. Знам, че Брад го остави да живее в имението, без да плаща нищо, до смъртта му", казва тя в интервю за People.

71-годишната актриса споделя, че споразумението възникнало, след като Пит, който живеел по това време в имението заедно с бившата си съпруга Анджелина Джоли и шестте им деца, започнал постепенно да изкупува съседните имоти. По думите й до границите на имението имало приблизително 22 къщи и при всяка поява на нова къща Брад я купувал. Именно в една от тях живеел въпросният възрастен мъж, когото актьорът оставил да живее в нея без да плаща наем до края на дните си.

Питърсън се пошегува, че споразумението за без наем е продължило по-дълго, отколкото Пит е очаквал. „Беше някак смешно, защото Джон живя до 105 години“, каза тя.

Пит бе собственик на това обширно имение в продължение на 29 години преди да го продаде през март за сума от около 40 млн.долара.

Питърсън описва Брад като мил човек. Един ден тя го видяла да тренира за "Боен клуб" през 1999 г. „Минавам покрай гаража на Брад и той е там, облечен само със спортни панталони“, каза Питърсън. „Той е с боксови ръкавици и удря круша. Кълна се, че почти припаднах. Поздрави ме, а аз не успях да обеля и дума."

Многото лица на Брад Пит през годините

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти