Новата татуировка на Анджелина Джоли е нападка към Брад Пит?

Анджелина Джоли си направи мистериозна татуировка по време на скорошното ѝ пътуване до Ню Йорк. Това повдигна някои въпроси и предположения, че татуировката може да е директна нападка към бившия ѝ съпруг Брад Пит.

Татуистът Mr. K сподели снимка на новата татуировка на Джоли, направена от вътрешната страна на средните ѝ пръсти. За да защити поверителността на клиента си, художникът замъгли дизайна на изображението. Тази цензура накара някои фенове да изкажат теории, че на средните пръсти на актисата са изписани думите "М*йната ти, Брад!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MR.K (@mr.k_tattoo)

Джоли и Пит определено има за какво да не се харесват в момента. Въпреки че разводът им приключи преди години, те все още са въвлечени в горчив спор за децата си и винарната във Франция, на която са били съсобственици.

►"Държи се като разглезено дете": Анджелина Джоли с нов удар по Брад Пит

Спекулациите около новата татуировка обаче бързо бяха разсеяни от самия татуист на звездата. Той написа в коментарите към публикацията си в Instagram, че в татуировката на Анджелина Джоли „няма НИЩО свързано с Брад Пит“.

Татуистът обещава, че скоро ще разкрие каква е новата татуировка на звездата, но все още не го е направил.

Анджелина Джоли е истински фен на татуировките - има над 20 и всичките имат някакво конкретно значение. Тя дори татуира върху тялото си името на втория си съпруг Били Боб Торнтън, но по-късно го прикри с координати на родните места на шестте си деца. Освен това тя татуира на ръката си координатите на родното място на Брад Пит.

Следа от любовта: най-хубавите снимки на Брад и Анджелина, когато все още се обичаха...

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти