Мисия: Жена

Вече е ясен и вторият ментор в уеб риалитито "Великолепните 5", в което 5 жени ще намерят отново пътя към себе и ще променят живота си в насоката, за която винаги са мечтали. За първите ви разказахме вчера - припомнете си статията тук.

Нейното име е Наталия Кобилкина и именно тя ще бъде ментор на петте дами в „Мисия Жена“.

Наталия е първият и в момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения.

Тя е педагог, писателка, сексолог, авторка на книги и многобройни статии, свързани с отношенията и секса.

 „Искам да помогна на тези великолепни пет момичета като покажа на всяка една от тях къде е силата ѝ.

Моята работа е да намеря тази сила, да я извадя на показ и да махна всички страхове, прегради и притеснения, които им пречат.

Мисията ми е да помогна на всяка от тях да каже „Това съм аз, гордея се със себе си, обичам си живота и му се наслаждавам!“, казва Наталия за ролята си във „Великолепните 5“.

Наталия определя себе си като жена, „постоянно търсеща щастие“, която вярва, че е роден психолог и през целия си живот се е занимавала именно с това.

Стартира първия си семинар на 16 години, а последните 15 години се е посветила на работа с жени, които търсят трансформация и промяна.

Относно наложените в днешно време идеали за красота, Наталия споделя:

„Няма шаблон – аз не вярвам, че трябва да бъдеш като всички. Магията идва в момента, в който ти приемаш своята автентичност и си кажеш „Много ми е хубаво че съм такава!“ – точно в този момент и другите започват да те приемат по този начин“

Абонирай се за канала на "Великолепните 5" ТУК и очаквай скоро епизодите във Vbox7.com >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти