Цветният дух на Благоевград: къде, как, защо

Благоевград е един от най-приятните населени места в България, известен като града с най-много слънчеви дни през годината.

Ако имате път натам (например за фестивалът “Francofolies“, който ще се проведе този уикенд), или вече сте решили да отидете, едно от задължителните неща, непременно се разходете край река Бистрица, която минава през града.

Около вас ще видите много цвят и неподправено градско очарование Благоевград е оживено и динамично място, по чиито улици постоянно целогодишно минават безкрайни потоци хора. 

Вижте във видеото кои са най-добрите места за хапване в града и къде да разпуснете след дълги часове странстване из благоевградските маршрути далеч от юнската жега.

Urban life е истински гид за почитателите на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и изобщо не са фенове на идеята да се прибират вкъщи веднага след работа. За всички тях веднъж седмично водещият ще сервира своите горещи предложения за "вървежни" барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено забавление и/или COOLтура. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти