За по-добър сън: 6 храни, които НЕ трябва да ядете за вечеря

Не сме ли чували всички тези неща? „Трябва да хапнете нещо леко за вечеря“, „Трябва да ядете няколко часа преди лягане“, „Никога не трябва да пропускате вечерята си“! Да, да, всички знаем това. Но рядко го следваме.

Въпреки че здравословната закуска е важна за всеки, здравословната вечеря не остава по-назад, особено за тези, които се опитват да свалят някой излишен килограм или имат проблеми със съня.

►Тъжно, но факт: 8 храни, които НЕ трябва да ядете за закуска

Тялото ни реагира различно на различните видове храни и това може да повлияе на храносмилането, телесното тегло и съня ни. Освен това храната отнема време за смилане през нощта. Следователно какво ще включите във вашата вечеря има значение.

За хора, които имат проблеми като газове, киселини, нарушен сън, наддаване на тегло и т.н. е изключително важно да консумират здравословна вечеря в точното време. Решението? Може би правилното планиране на вечерята ще ви помогне!

Има няколко храни, които хората обикновено обичат да похапват за вечеря, но не трябва, защото консумацията им през нощта причинява проблеми с храносмилането, съня и теглото.

Вижте кои са те в галерията:

6 храни, които НЕ трябва да ядете за вечеря

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол