
Техники
Избери категория
-
Лучени кръгчета
Очаквате гости, имате много лук и и се нуждаете от идея за мезе? Хрупкавите лучени кръгчета в... -
Сос 1000 острова
Сос 1000 острова, чиито тайни ще ни разкрият кулинарите от Mate Kitchen, е много... -
Домашен сос песто
Зеленото и ароматно песто е класически италиански сос за салати и паста. Силният му... -
Аржентинско чимичури
Чимичури е сос за овкусяване. Той се приготвя бързо и лесно и съдържа магданоз, чесън, лют червен... -
Великденски яйца с естествени багрила
Ако сте решили да си правите великденски яйца, боядисани с естествени багрила, е добре да подходите ... -
Занаятчийски хляб
Начин на приготвяне: -
Соден хляб с ирландско сирене и мащерка
Соденият хляб се приготвя лесно и бързо. В тази рецепта хлябът е обогатен с прясна мащерка и... -
Пълнозърнест хляб с тахан и семена
Тънка филийка домашен пълнозърнест хляб с лек дъх на сусамов тахан и приятно хрупкащи слънчогледови ... -
Вити коледни гевреци
Коледари може и да не дочакате на вратата, но всички в дома ви ще бъдат доволни, ако им направите... -
Соленки с мас и сирене
Пръхкави соленки с мас, с хрупкави семенца и сирене – ухание от бабината кухня и вкус на... -
Питки за Бъдни вечер
В някои краища на България вместо голям празничен хляб приготвят питки за Бъдни вечер и ги... -
Козуначени филийки на фурна
В началото всички са скептични заради комбинацията от козунак, масло и черен пипер. Но дори да... -
Хляб с орехи и ленено семе
Навит като охлюв, с препечена коричка и хрупкави парченца орехи и семена във всяка хапка -... -
Фокача със сушени домати
Дори италианската храна да не е чест гост на трапезата ви, няма как да останете... -
Селска баница с кайма
С тази селска баница с кайма от Mate Kitchen ще изкушите дори и заклетите традиционалисти на... -
Туршия с ряпа и хрян
Нали знаете онзи момент на нетърпение, когато правите туршия с ряпа или каквито и да било други...