Техниката "Писмото на желанията", която сбъдва мечти

Техниката "Писмото на желанията", която сбъдва мечти
Снимка: netinfo

Като малки всички сме гледали филми с вълшебни феи и сме чели книги, в които с помощта на вълшебна пръчка героите сбъдват своите желания и осъществяват плановете си.

Ето защо и до днес ни се иска да има някакъв вълшебен начин, който да ни помогне по пътя към мечтите ни. А какво ще стане, ако ви кажем, че всъщност има начин да стимулирате късмета и устрема в живота си?

В края на миналия век на студенти, завършващи Харвардския университет, било предложено да участват в един необичаен експеримент. Те трябвало да отговорят на въпроса дали имат ясни цели.

Сбъдни най-съкровеното си желание за седмица с чаша вода

Отрицателен отговор дали 84% от анкетираните, 13% имали само планове, и само 3% от анкетираните си поставили определени цели, като не само ги формулирали, но и ги записали.

Десет години по-късно били проверени резултатите от реализацията на участниците. Какво се оказало? Участниците в проучването, които имали конкретни цели, по това време постигнали повече от тези, които в момента на завършване определили ясно. А тези, които в допълнение към всичко останало, били написали целите си, постигнали феноменални успехи, а и доходи, в същото време.

Разбира се, всеки може да има различно отношение към този метод, към това тайно знание. Но се оказва, че само трябва да напишете своите желания на лист хартия.

Най-съкровеното желание на всеки знак от зодиака

И това не отнема никакво време, просто купете един плик и поставете в него своите записки, като не забравяйте да го запечатате. Единственото условие е да се отвори този плик с желания година по-късно. Когато това време настъпи най-вероятно вие ще бъдете изумени: много от нещата, които преди година са ви изглеждали недостижими, ще са се случили като с магия.

Снимка: Weheartit

За да усилите ефекта на изпълнение на желанията има няколко тайни. На първо място всяко желание трябва да се формулира в утвърдителна форма. „Аз искам да живея в собствена къща“, а не „Аз не искам да живея в апартамент на петия (десети) етаж.“

На второ място, не спирайте потока на своите желания. Оставете ги да се леят като река – двете страни на листа могат да бъдат изписани.

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

На трето място, за всяко желание трябва да се постави конкретна дата за изпълнение. Освен това срокът трябва да е реален, защото желанията, както и плодовете, узряват за определен период от време.

Снимка: Weheartit

И накрая - най-важното условие за изпълнение на желанията – визуализация. Тази несложна практика помага да се реализират и най-невероятните планове. Същността е такава: в съзнанието си вие рисувате конкретните образи на желанията си, а това означава, че трябва възможно най-често да мечтаете и да си представяте своите желания като вече изпълнени.

Не пропускайте детайлите, повярвайте в чудото и още преди крайния срок ще разберете, че това е един от най-простите и най-достъпни начини да се изпълняват желания! Просто вярвайте в себе си и мечтите си, преследвайте целите си, работете здраво и знайте какво точно искате!

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти