Време за четене: "Излъжеш ли ме веднъж..."

Време за четене: "Излъжеш ли ме веднъж..."
Снимка: Colibri

На 9 декември излиза от печат провокативният трилър „Излъжеш ли ме веднъж…“. Автор е неоспоримият майстор на съспенса Харлан Коубън!

„Излъжеш ли ме веднъж…“ е динамична история със смайващ и непредсказуем развой, която кара читателите да отгръщат трескаво страниците, за да останат зашеметени от грандиозния трик на финала. Бившият военен пилот Мая Стърн е оставила смъртта на бойното поле, но Онази с косата продължава да я преследва. Първо прибира сестра й Клеър, после отнася съпруга й Джо.

И двамата са убити брутално, а извършителите не са заловени. Възможно ли е престъпленията да са свързани? Кой стои зад тях и какви мотиви има? Търсейки отговор на тези въпроси, Мая открива, че някой я следи. А после вижда нещо абсурдно на скритата камера в дома си – как един мъж, който прилича на мъртвия й съпруг, си играе с двегодишната й дъщеря…

За автора:

Роден през 1962 г. в Ню Джърси, САЩ, Харлан Коубън е майстор на психологическия съспенс. Автор е на 28 романа – съвършено изпипани трилъри, за чийто успех свидетелства серия от литературни отличия. Той е първият писател, носител едновременно на три от най-значимите награди за криминална литература – „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“. 

Името му фигурира в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. През 2011 година Коубън получи Медала на Париж, който се връчва в знак на висока почит към артисти със специален принос към културата на международно ниво.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти