Каква беше изминалата година за Edna.bg

Изпращаме Edna ползотворна година
Снимка: Thinkstock

В края на годината традиционно повечето от нас правят равносметка за свършеното през последните 12 месеца. Затова и ние ви предлагаме да обобщим най-важното, което се случи с Edna.bg през 2013 година, за да можем заедно с вас - нашите читатели - смело, отговорно, иновативно и с още повече интересни, полезни и изчерпателни теми да продължим да градим успешния и красив път, по който Edna.bg върви вече почти две години.

По-по-най
За изминалите 365 дни най-четената статия, публикувана на сайта ни, е "Да поговорим за годжи бери" (над 148 хиляди прочитания), следвана от "Благодаря ви за пушенето" (над 92 хиляди прочитания) и "Изпитани бабини рецепти при грип и настинки" (над 75 хиляди прочитания).

Най-коментираните материали пък са "Нова ера в козметичната индустрия" (83 коментара), "Какво искат жените" (60 коментара) и "Как да привлечете свестен мъж" (59 коментара).

По отношение на фотогалериите най-много сте разглеждали "Юлска градска мода" (над 97 хиляди импресии), "Градска мода през февруари" (над 81 хиляди импресии) и "Красиви къси прически" (над 46 хиляди импресии).

Най-гледаното видео носи заглавието "Какво може да ви се случи на масаж" (над 13 хиляди импресии), а най-попълваната ни анкета е "Какво ще си пожелаете, ако хванете златната рибка?" (над 9500 гласа).

Рожден ден празнувам аз
На 8 март 2013 година Edna.bg отпразнува своя първи рожден ден. Раздадохме десетки награди на нашите читатели, но най-голямата късметлийка се оказа Елеана Киркова, която спечели едноседмична екскурзия до Париж.

Медийни изяви
За наша радост и през изминалата година Edna.bg продължи още по-категорично да присъства с отговорната си роля на медиен партньор на различни и интересни инициативи, кампании и музикални събития, сред които бяха булчинският флашмоб на годежната агенция "Да", семейната проява "Фамилатлон", фестивалът "Spirit of Burgas", концертът на певицата Ииока, кампанията на "AVON" "Говори открито за домашното насилие", Нощта на театрите, концертът на "Морчийба" и др.

С кого се срещнахме
В обзора ни за 2013 година е неизбежно да не споменем и някои от най-интригуващите ни срещи като тези с Теодосий Спасов и Бойка Велкова, модните дизайнерки Жени Живкова и Жана Жекова, певиците Мария Илиева, Белослава, Хилда Казасян, Жана Бергендорф, актрисата и певица Милица Гладнишка, коафьора Жоро Петков, световноизвестните изпълнителки Заз, Ииока и Дани Клайн от "Вайа Кон Диос", прочутия фотограф Андрю Уитън, бизнесдамата Илияна Алипиева и др.

Новости
Няма как да не се гордеем и от факта, че през 2013 година писателят Калин Терзийски стана автор в рубриката ни "Колонката на...". След кратко отсъствие Лилана отново се завърна в редиците на Edna.bg като наш автор, а от няколко месеца пиар специалистката и телевизионна водеща Ива Екимова също споделя своите размисли за живота чрез текстовете си в "Колонката на...". Страхотен читателски интерес предизвика и специализираната рубрика за йога на Светла Иванова, която разкри множество полезни съвети за поддържане на физическото ни и духовно здраве.

От техническа гледна точка нова функционалност на сайта е и бутонът "Информационни бюлетини", улесняващ избора ни на статии, за които желаем да се абонираме и да получаваме под формата на седмичен бюлетин на нашата електронна поща. Щастливи сме, че и тази година Коледният кът с празнични материали предизвика вниманието ви, а това че вече над 40 хиляди души са харесали страницата на Edna.bg във "Фейсбук" e още един повод да се усмихнем през отминаващата година.

На печелившите честито
За нас - вие читателите - осмисляте копнежа за живот на Edna.bg, затова един от начините да ви се отблагодарим бяха и няколкото игри, чиито приятни награди зарадваха някои от вас през изминалите 12 месеца. Съвместно с "MDL" и "Benetton" подарихме ваучер за дрехи и аксесоари на стойност 500 лв., една от вас успя да види и чуе на живо в София легендата Енио Мориконе, други три дами спечелиха дрехи и аксесоари от "Marks & Spencer", четири сред вас се сдобиха с ваучери от "Deichmann", a една наша читателка получи безплатна козметична процедура с най-модерната терапия за лице "Hydrafacial".

Оттук нататък
Нека заедно с вас си обещаем, че през 2014 година няма да спираме да търсим по-добрия облик на живота, по-полезните и достоверни гледни точки, по-качествените хора и събития, по-хубавите емоции, по-смислените разговори, по-здравия и буден разум, а Edna.bg да съумее да бъде оново място, където винаги да откриваме по нещо приятно за себе си и заобикалящия ни свят.

Екипът на Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти