Как по-бързо да достигнем до най-интересните статии в Edna.bg

Убедете се сами в удобството при навигация на подобрените ни информационни бюлетини
Снимка: личен архив

Обемът от информация, който интернет предлага, все по-често изморява сетивата ни като количествена и осведомителна характеристика. Затова с помощта на обновените ни информационни бюлетини - вече можете още по-лесно, бързо и конкретно да стигате до най-интересните, най-четените и най-полезните статии в Edna.bg.

Досега регистрираните читатели в сайта ни имаха възможност да получават всекидневен бюлетин за своя хороскоп и рецепта на деня, а също и седмичен бюлетин, свързан с най-четените и любопитни заглавия през изминалите седем дни.

А оттук нататък само с едно кликване на мишката ВИЕ ще определяте какви новини като тематика да бъдат включени във вашите информационни бюлетини, пристигащи на електронната ви поща.

За целта създадохме нов функционален бутон "Информационни бюлетини" точно под търсачката на статии, позиционирана в горния десен ъгъл на сайта. След кликване върху него ще се отвори страница, откъдето сами ще можете да селектирате една или няколко категории, за да получавате най-коментираните новини от сферите, които ви интересуват.

Така например, ако искате да се осведомявате само за новости от категориите "Мода и козметика" и "Здравословно" - маркирате само тях (кликвайки върху бялото квадратче на съответната категория).

В случая дори нямате нужда от регистрация на сайта, а единственото, което трябва да направите, е да въведете актуален имейл и да натиснете бутона "АБОНАМЕНТ", за да научавате най-интригуващите, полезни и актуални новини, още докато закусвате или отпивате от ароматното си сутрешно кафе.

* Важно е да отбележим, че в червената лента, където се намира и бутонът "АБОНАМЕНТ", има опция за маркиране, която пък ще ви позволи първи да разбирате за най-примамливите отстъпки и информация за различни промоции и намаления, осигурени от партньорите и клиентите, с които Edna.bg работи. Затова не се колебайте да се възползвате от тази нова и удобна функционалност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти