Кой спечели козметична процедура?

Кой спечели козметична процедура?
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Миналата седмица ви запознахме с новата ера в козметичната индустрия, а именно – терапията Hydrafacial. Обяснихме ви с какво тя е уникална, като можете да си го припомните ТУК.

След това ви предоставихме чудесната възможност сами да се убедите колко добре се отразява Hydrafacial на епидермиса, като участвате в играта на Edna и спечелите процедура с апарата, поставящ началото на нова епоха в грижата за кожата.

Редица потребители зададоха своите въпроси като коментар под статията, а специалистът Виктория Цимбал отговори професионално на всеки един от тях.

Днес дойде времето да обявим и победителя от всички, които оставиха коментар под статията. На случаен томболен принцип бе изтеглен един късметлия и това е потребителят на Edna.bg с псевдоним Sashka B

Тя печели процедура с Hydrafacial!

Късметлийката ще бъде потърсена на посочените от нея координати, за да се уточнят подробностите около това кога и как ще ползва спечелената процедура.

Терапиите с Hydrafacial към момента се предлагат в три салона в столицата - "Нирвана", клиника "Magic Line" и "Мърфи" (в "Мърфи" от 9.12 стартира промоция за месец декември с 50% отстъпка от цената на терапиите и часове вече се запазват).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти