Той ви обича, ако...

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Когато Edna жена среща интересен за нея мъж и се влюбва в него, тя иска да знае няколко неща: кой е той и какви намерения има по отношение на нея; дали ще успее да задоволи найните сексуални нужди, дали има същите планове за живота.

Но най-много искаме да знаем дали ТОЙ НИ ОБИЧА?!

Внимание, тази статия е много честна и ще ви накара да погледнете много открито към самата себе си, към партньора до вас и вашата връзка.

Един мъж обича, когато:

- Той показва на всички, че сте НЕГОВА; че вие сте неговата жена, приятелка, любов. Той ви е избрал за жената, която иска да застане до него и демонстрира това на целия свят, започвайки от близки, приятели, родители. Не е нормално влюбен мъж да ви крие от другите или да крие вашата връзка (разбира се, освен ако вече не сте омъжена или имате приятел).

- Той иска да ви направи щастлива. Влюбеният мъж много угажда на жената до себе си и прави всичко, което е по силите му, за да я зарадва. Той иска тя да се чувства щастлива. Затова е важно жената да се научи да му показва, че има нужда от него и да му каже как той може да ѝ помогне да се чувства щастлива.

- Той я защитава и спасява пред целия свят. Ако някой ви нарани, той веднага ще дойде да ви защити. Ако имате някакъв проблем (например: спира ви колата на пътя), той ще дойде, дори и да е през нощта или в друг град, за да ви помогне.) Той ви защитава пред другите (но това не му пречи да се кара с вас самата).

- От време на време той ще се отдръпва. Когато един мъж е истински влюбен, за него това е голям шок. Той се чувства объркан, несигурен, сякаш губи земя под краката си, и когато близостта става прекалено силна – той има нужда да събере сили и да се отдръпне. Не го обвинявайте за това. Той го прави и заради вас. Това отдръпване му е необходимо, за да има сила да продължи да ви дава своята любов. Просто го изчакайте и използвайте това време, за да се напълните с енергия. Срещнете се с приятелки, погрижете се за своето тяло, направете разходка сред природата, налблюдавайте красивите неща, забавлявайте се. Колкото повече енергия съберете за времето, в което той е отдръпнат, с толкова по-голяма дълбочина и сила ще тръгне връзката след това.

- Той ще се промени. Често мъжът, когато е влюбен, започва да се променя, защото почти винаги жената иска това. Много рядко жената е доволна 100% от новия си мъж. Ние - жените - винаги искаме да променяме мъжете и обикновено се получава. Но не очаквайте бързи промени. За всяка промяна трябват поне 100 дни! Дайте му това време много леко и меко, като му подсказвате какво очаквате от него. Бъдете търпеливи и упорити едновременно и го правете с любов и от сърце. Показвайте всички неща със собствения си пример, това е най-добрият начин да го научите.

Помнете - дори най-силният и най-свободният мъж иска да бъде обичан, приет и дори "опитомен" от жената, която той обича.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти