Лиъм Нийсън срещу закона; в гардероба на Катрин Зита-Джоунс и още (Плейлистът на Edna #28)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Бъдещето в ръцете ѝ

След песента, записана за новия филм от поредицата за Джеймс Бонд (припомнете си тук), Били Айлиш издаде следващия си сингъл, който ще бъде част от бъдещия ѝ нов албум. “My Future” направи премиерата си едновременно с анимационен клип, в който виждаме и певицата да оставя миналото си назад, гледайки напред към бъдещето. Освежаващо е да чуем от нея по-бързо темпо и оптимистично настроение с R’n’B и соул звучене.

Трети път за щастие

Изглежда, че пандемията не е в състояние да спре Мелани Си от довършването на нейния осми студиен албум. Той ще се излезе в началото на октомври със семплото заглавие “Melanie C”, което Спайс момичето обяви заедно с излизането на третия сингъл от колекцията (припомнете си предишните два тук и тук). “In and Out Of Love” отново ни кара да танцуваме и потвърждава очакванията за позитивен и енергичен албум.

С невидима корона

Преди визуалният ѝ албум “Black Is King” да бъде наличен в платформата Disney+ Бионсе ни позволи да усетим вкуса му с видеото към песента “Already” съвместно с рапъра Shatta Wale и Major Lazor. В хармония с тематиката музикалната икона демонстрира величие и вдъхва увереност с посланието за достойнство и вяра в себе си. Интерпретацията на този урок от „Цар Лъв“ включва танци и кадри сред природата, придружени от част от диалога във филма от миналата година.

КИНО

Промяна в плана

Любовта е в състояние да промени дори един от най-големите обирджии, ако съдим по сюжета на новия филм с участието на Лиъм Нийсън. В него ирландският актьор играе Томас, който е откраднал 9 милиона долара, но решава да се оттегли от бизнеса заради Ани (Кейт Уолш), връщайки сумата на полицията в замяна на намалена присъда. Когато двамата полицаи по случая обаче решават да вземат парите за себе си, Том тръгва по следите им, за да възстанови парите и изчисти името си. Световната премиера на “Honest Thief” („Честен обирджия“) е през октомври, а дали филмът ще стигне до кината у нас, предстои да разберем.

Жена по време на война

След трети сезон на сериала „Забравена“ (припомнете си тук) следваща роля на Стана Катик я отвежда в Лондон по време на Втората световна война. Там героинята ѝ Вера Аткинс трябва да събере екип от жени, които да бъдат обучени за шпиони, а тя прави два необичайни избора – американка с дървен крак и мюсюлманка пацифистка. Заедно обаче те успяват да изградят съпротива, подкопавайки нацисткия режим във Франция. “A Call to Spy” е вдъхновен от истински истории и се очаква да излезе през октомври.

Любов, запечатана с мастило

Хенри Пейдж (Остин Ейбрамс) е прилежен ученик и безнадежден романтик, когото не го бива с момичетата. Дните му в гимназията обаче се променят, когато там се премества Грейс Таун (Лили Рейнхарт) и също като него става част от училищния вестник. Животът на новата му съученичка не е същият след преживян инцидент и скоро двамата ще се сблъскат с трудните уроци на любовта. Продукцията на Amazon „Нашите мастилени сърца“ е по едноименния роман на Кристъл Съдърленд и ще бъде наличен по-късно през август.

ОЩЕ

Назад във времето

Катрин Зита-Джоунс е поредният гост на Vogue, който вместо в студио и с албум с ръка, разказва за най-запомнящите си визии през годините от дома си. Пътуването започва от 1987 г. на театралната сцена през костюмите от „Маската на Зоро“ и „Чикаго“ до наградите „Златен глобус“ през 2018 г., когато от полупрозрачния гащеризон на Zuhair Murad е възхитен и нейният свекър Кърк Дъглас. Поредното доказателство, че незабравимите дрехи допринасят за незабравим живот.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти