Адам Лъвийн вече не изглежда така; поглед към сватбата на Идрис Елба и още (Плейлистът на Edna #27)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Аниме изповед

Новият сингъл от албума “After Hours” на The Weeknd се казва “Snowchild”, а в лиричното парче Абел Тесфайе обръща поглед към миналото си. Видеото е дело на японско анимационно студио и предава темите от песента, проследявайки канадския изпълнител през различните етапи и образи от кариерата му. Кадрите в началото и края рамкират мини филма с препратки към клипове от последната му музикална колекция, която излезе през март.

Неочакван подарък

Тейлър Суифт зарадва нищо неподозиращите си фенове с нов албум, за който съобщи по-малко от денонощие преди разпространението му. “Folklore” е създаден по време на изолацията, както и клипът към първия сингъл от него “Cardigan”. Режисьор на мрачното, но приказно видео е самата изпълнителка, а парчето представя достатъчно добре цялостната задушевна атмосфера на диска в инди фолк и алтърнатив стил.

Сингъл с кауза

Преди цели девет месеца чухме първия сингъл от бъдещия седми албум на Maroon 5 (припомнете си тук), но ето че дойде време за следваща музикална порция от бандата. Новата им песен е “Nobody’s Love” и е съчетание от по-стария почерк от текстовете на момчетата и по-новото им звучене. Изненадата във видеото са две – новата прическа на вокалиста Адам Лъвийн и запаления от него джойнт. Причината за второто става ясна в края на клипа, когато се появява съобщение от Американския съюз за граждански свободи с призив за край на войната срещу марихуаната.

Класическа енергия

След предишното си видео от април (припомнете си тук) Любо Киров е готов с клип към следващ сингъл от албума си „Както преди“. „Ти можеш“ ни връща носталгията по звученето от 70-те и 80-те, а това е отразено и в кадрите с режисьор Емануил Алберт. Във видеото Любо не се притеснява да иронизира себе си, докато се чувства комфортно и в музикалния стил, който най-много му отива.

КИНО

В свои води

Новата главна роля на Меган Фокс е в екшъна “Rogue”, където тя играе водачът на екип от наемни войници Саманта О’ Хара. Когато мисията им да освободят заложници в отдалечен район на Африка се обърква, отрядът трябва да се справи с група бунтовници. Както много заглавия от лятото и това ще получи дигитална премиера и разпространение на DVD.

Тайни от миналото

„Заливът на мълчанието“ е екранизация по едноименния английски роман, който разказва за двойката Уил и Розалинд. Животът им в нов дом и в очакване на първото си дете изглежда чудесен, но това се променя след раждането, когато майката се влошава психически и изчезва заедно със сина си. Докато съпругът ѝ е убеден в нейната невинност спрямо убийството на детето им, скоро той разбира, че миналото на Розалинд е свързано с друго неразрешено престъпление. В главните роли в трилъра виждаме Олга Куриленко и Клаес Банг („Квадратът“, „Момичето в паяжината“).

Очаквано продължение

Сериалът на HBO „Тъмните му материи“ се завръща с втори сезон през есента, за да продължи с адаптация на трилогията от Филип Пулман. Новите седем епизода проследяват Лира (Дафне Кийн) по-нататък в нейните приключения с чудати същества заедно с новия спътник Уил (Амир Уилсън), докато пътищата ѝ с Лий (Лин-Мануел Миранда) се разделят. В новите серии отново ще видим Рут Уилсън, а сред новите попълнения е Андрю Скот („Шерлок“, “Fleabag”) като бащата на Уил – полковник Джон Пари.

ОЩЕ

Сватбени спомени

В сезон, когато сватбите са рядкост, британският екип на Vogue вдига завесата на едно празненство от миналата година. За церемонията в Маракеш разбираме повече от съпругата на актьора Идрис Елба – моделът Сабрина Елба. Тя предоставя на изданието кадри от пробите за рокля заедно с дизайнерката Вера Уанг, както и моменти от бракосъчетанието и пищното тържество.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти