Робърт Дауни-Джуниър с необичайна дарба, музикалната изповед на Адам Лъвийн и още (Плейлистът на Edna #39)

Робърт Дауни Джуниър
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Наздраве за спомените

Повече от година мина откакто Maroon 5 издадоха сингъла “Girls Like You”, а след противоречивото им изпълнение по време на Суперкупата през февруари и още концерти от турнето по повод последния им албум групата вече се отдава на работа върху следващата си музикална колекция. Новото парче на петимата се казва “Memories” и е за всички, загубили близък човек. Нежната песен с минималистичен клип е посветено на покойния мениджър на бандата и приятел на вокалиста Адам Лъвийн – Джордан Фелдстийн, който си отива през декември 2017 г., но завинаги остава в сърцата на бандата.

Мила Родино

След няколко любопитни кавъра Мила Роберт отново е на линия с авторско парче, но този път изцяло на английски. Във Facebook тя споделя, че “Tired of Drinking” е написано преди пет години, докато работи като сервитьорка, което обяснява тематиката. Макар песента да не е на български, не пречи видеото (с режисьор Жоро Пеев) да показва красиви кътчета от страната ни, които действат успокояващо, подобно на лежерната мелодия и вокали, докато Мила сменя няколко костюма в цветовете на нашето знаме.

Есента се отменя

Edna от най-чувствените песни на Михаела Филева от втория ѝ албум „Нова страница“ се превърна в поредния неин сингъл, който получи подобаващо видео. Красивият клип на „Изгубени в рая“ е сниман на остров Лимнос, а там певицата и моделът Мартин Медникаров разказват история за двама съвременни Адам и Ева, от които зависи дали ще запазят своя рай.

КИНО

Трима са много

След като миналата година я гледахме като легендарната героиня Лара Крофт и преди отново да се въплъти в нея по екраните през 2021 г., Алисия Викандер можем да гледаме през ноември в криминалната мистерия на Netflix “The Earthquake Bird”. Историята ни отвежда в Токио през 1989 г., където Луси Флай (Викандер) е заподозряна за изчезването на Лили Бриджис (Райли Кио) – нейна приятелка и част от любовния триъгълник, в който се озовават с обсебения по фотографията Тейджи.

Сбогом, Железен човек – привет, д-р Дулитъл!

Робърт Дауни Джуниър е новият доктор Дулитъл, който ще се появи на голям екран още през януари догодина. Освен сполучливите CGI ефекти, първият трейлър на филма не разкрива много от сюжета му. От официалната информация обаче разбираме, че в новата екранизация „Доктор Дулитъл“ ветеринарят, който умее да разговоря с животни, ще се впусне в приключение по следите на лек за младата кралица Виктория, намиращ се на митичен остров. С лекаря, естествено, са доверените му животни, които ще чуем с гласовете на Ема Томпсън, Рами Малек, Ралф Файнс, Марион Котияр и др.

Добре дошли в джунглата

Обикновено филмите на „Дисни“ вдъхновяват създаването на атракции в парковете, но в случая на „Круиз в джунглата“ е обратното. Приключенският филм, който ще излезе през юли догодина, разказва за Франк – капитан на кораб, който развежда туристи в Амазония, и Лили Хютън – учен, тръгнал заедно с брат си по следите на дърво със силата да лекува всичко. Така Дуейн Джонсън-Скалата и Емили Блънт в главните роли се озовават сред опасни води в началото на XX век, където ще трябва да надделеят над хищни животни, конкурентна експедиция и няколко злодеи.

ОЩЕ

Шопинг фантазия

Ел Фанинг е сред най-стилните млади дами в Холивуд и лицето от ноемврийската корица на “InStyle”, а това се превръща в повод изданието да предостави по-различна сцена на актрисата. Преди да я гледате във втората част на „Господарка на злото“ и в новия филм на Уди Алън „Един дъждовен ден в Ню Йорк“ вижте как би изглеждала edna разходка в мола с произведения висша мода, докато по-малката сестра Фанинг разказва какво е нужно, за да си „най-добре облечена“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти