Джъд Лоу търси отговори на мистериозен остров, Линдзи Лоън се завръща към музиката и още (Плейлистът на Edna #14)

Джъд Лоу
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Завръщане към себе си

Линдзи Лоън изненада музикалната сцена с неочакваното си завръщане. Новата ѝ песен се казва “Back To Me” и е изповед за личните ѝ преживявания, за която самата Линдзи споделя, че посвещава на преодоляното минало, „преоткриването и приемането на себе си“. Това е първото ѝ парче от 2008 г. насам – в последно време 33-годишната певица и актриса се занимава със собствен клуб в Миконос, където беше заснет и един сезон на риалити шоуто „Плажният клуб на Линдзи Лоън“.

Начало и край

Топлият глас на Алесия Кара сгрява слуха и на най-малките с песента си “I Choose” към нова анимация от Netflix. “The Willoughbys”, която излиза към края на месеца, ни среща с децата в семейство Уилъби, които решават, че ще растат добре и без родители, затова скрояват план да ги изпратят на почивка. Саундтракът, както и лентата, намират най-подходящото време да ни припомнят за истинския смисъл на най-близките.

Мило напомняне

„Само ти“ е петият сингъл на Любо Киров от албума му „Както преди“. По музиката на песента работи с легендата Живко Петров, а текстът е дело на самия изпълнител. Думите от парчето са основен акцент в анимираното видео, което показва един ден вкъщи. „Само ти“ е чудесно попадение за саундтрака ни по време на карантина – влизаме в ритъм с него и си напомняме, че всичко зависи от нас – не само сега, но и винаги.

КИНО

Между реалност и фантазия

След „Младият папа“ Джъд Лоу е с главна роля в още един сериал на HBO. „Третият ден“ проследява в шест епизода преживяванията на Сам (Джъд Лоу) и Джес (Наоми Харис), които пристигат на мистериозен остров по различно време с различна цел, а границата между въображение и действителност започва да се размива. Премиерата на минисериала трябваше да бъде през юни, но и тя се нареди сред отложените заради коронавируса - ще можем да я гледаме през есента, а нова дата предстои да бъде обявена.

Няколко истории и edna сватба

Романтичната комедия “Love Wedding Repeat” ни среща с Джак (Сам Клафлин), който се старае да организира перфектния сватбен ден за своята сестра. Събитието обаче се превръща в бедствие, когато той трябва да се справи с неканено бивше гадже на булката и две свои бивши – една, която е разбила сърцето му (Оливия Мън), и друга, която той е разочаровал (Фрида Пинто). Докато трейлърът ни дава усещане за „Четири сватби и едно погребение“, филмът всъщност е римейк на френския “Plan de Table” и можем да го гледаме от 10 април в Netflix.

Забранена любов

Мариан и Конъл са двама колежани в Дъблин, търсещи заедно отговори на въпросите, които идват със съзряването и търсенето на любовта. Двамата се влюбват, въпреки че привидно принадлежат към два различни свята – той е популярен, но от бедно семейство, а тя е самотна и с роднини, чийто висок стандарт трябва да покрие. Романът „Нормални хора“ получава своята екранизация с едноименен сериал от 12 епизода по Hulu в края на април.

ОЩЕ

Най-доброто лекарство

Понякога всичко, от което имаме нужда, са клипчета с бебешки смях. Този път ни ги дава Шоуто на Елън ДеДженерис и по-точно зрителите, които са споделили свои домашни видеа с предаването. Резултатът заразява с най-безопасното нещо - добро настроение. Предизвиквам ви да не се разсмивате!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти