Мел Си се изповядва в песен, Марк Ръфало блести с емоционална роля и още (Плейлистът на Edna #12)

Мелани Си Мел Си
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Искрено и лично

След денс парчето “High Heels” от миналата година (припомнете си тук) Мелани Си разголва душата си за равносметка в своя нов диско сингъл. В кадрите към клипа на “Who I Am” Спорти Спайс е едновременно обект, на който е посветена цяла изложба, и посетител, пътуващ през различните периоди в живота си. Мел Си нарича споделя, че песента е доста лична, а сами чуваме, че в нея описва своето пътуване към себеприемането.

Винаги на мода

Четвъртият албум на Адам Ламбърт излезе преди броени дни и не разочарова с фината смесица от фънк, диско и глем рок. Едноименното парче “Velvet” е новият сингъл от колекцията, а клипът показва и вдъхновението зад музиката в нея. Във видеото към песента Адам е в ролята на дизайнер от 70-те, който обаче не се стреми да сътвори идеалните дрехи, а е в търсене на Единствения, създаден по негова мярка.

Близки, но далечни

Михаела Маринова е на дни разстояние от премиерата на първия си албум „Стъпка напред“. Малко преди това слушаме новия ѝ сингъл „Страх от самота“, чийто текст и музка е на самата Михаела, която зряло описва какво се случва, когато двама души останат заедно по навик. Затаяваме дъх не само заради силните ѝ вокали, но и с красивото видео, режисирано от Стефан Н. Щерев на морския бряг край Шабла.

КИНО

Братята с големи сърца

Сред обещаващите заглавия на HBO този сезон е мини сериалът „Дотолкова съм сигурен“ по едноименната бестсълър книга на Уоли Ламб. В него Марк Ръфало се впуска в ролите на двама близнаци - Томас, страдащ от параноидна шизофрения, и Доминик, който се опитва да измъкне от психиатричната клиника своя брат и да спаси личния си живот. Как ще се развие сложната семейна драма ще разберем след 27 април, когато е премиерата на сериала.

Двама са много

Фрог (Винс Вон) е наркобарон, чийто заповеди на Юг изпълняват двама мъже, макар и никога да не са го виждали. Кайл (Лиам Хемсуърт) и Суин (Кларк Дюк) нямат право да се отказват, но са на път да се превърнат в негови врагове, решавайки да променят метода си на работа. В криминалната комедия “Arkansas” с премиера през май участват още Вивика Фокс и Джон Малкович.

Бягство от реалността

Руби и Били са бивши партньори, които решават да избягат от ежедневието си благодарение на едно взаимно обещание, дадено преди 17 години - ако единият изпрати съобщение „Бягай“, а другият отговори със същото, двамата оставят всичко и потеглят на път през страната. Продуцент на мини сериала „Бягай“ е нашумялата Фийби Уолър-Бридж (“Fleabag”), а от 12 април в главните роли ще видим Мерит Уийвър и Донал Глийсън, които ще ни забавляват с хумор и житейски размишления.

ОЩЕ

Нейните кафеви очи

Ако опушените очи са ти слабост и не искаш да ги имаш единствено вечер, Джесика Алба е твоят човек. Директно от своята баня в Ел Ей 38-годишната актриса споделя пред Vogue стъпките към този тип грим, като посочва и едно разрешение за падащите по бузите пигменти и оформянето на „човката“, за което едва ли много от нас са се сещали - употребата на маска под очите.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти