Смелата изповед на Селин Дион, Spice Girls се завръщат поотделно и още (Плейлистът на Edna #44)

Селин Дион
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Изповед в черно и бяло

Селин Дион отново завладява музикалната сцена, а три години след смъртта на съпруга си певицата има какво да разкаже в своя нов албум “Courage“. Едноименният сингъл е разказ за онова, на което е посветена и цялата музикална колекция – смелостта да продължиш напред въпреки липсата на онзи, без когото не си представяш живота. Черно-белите кадри със своите светли и тъмни моменти правят изповедта на Селин още по-лична .

Нощ по женски

След турнето на Spice Girls тази година Мел Си очевидно е готова за нова музикална глава в кариерата си. Бившата 1/5 от дамската банда издаде неочаквано нов сингъл, наречен “High Heels”. В заразителното денс парче участва и драг куин групата “Sink The Pink”, с която Мелани си организира бляскаво парти в клипа.

У дома за Коледа

Оставаме на Spice Girls вълна, но с коледен привкус, защото Ема Бънтън (или Бейби Спайс) зарадва феновете си с две празнични песни. Освен кавъра на “Santa Baby”, новото ѝ парче “Coming Home For Christmas” предлага класическо декемврийско звучене. То обаче предвещава не цял албум, а концерт – „Коледното парти на Ема Бънтън“ през декември в Ройъл Албърт Хол.

КИНО

Без вина виновна

След като един от новите Ангели на Чарли ще видим Кристен Стюарт и в образа на американската актриса и икона на френската Нова вълна, Джийн Сибърг. Сюжетът в биографичната лента „Сибърг“ проследява кризата в живота на Джийн след като се обявява в подкрепа на организацията за права на чернокожи Партията на черните пантери и започва връзка с активиста Хаким Джамал. Докато ЦРУ бавно и сигурно съсипва живота на актрисата, Кристен дава едно от най-добрите изпълнения в кариерата си, редом до Антъни Маки, Зази Бийц, Винс Вон и др.

Тръпки по Хичкок

„Часът на вълка“ ни пренася в Ню Йорк през 1977 г., където временното спиране на тока изкарва кошмарните страни на човешката природа. Докато престъпността властва по улиците на града, уважаваната преди обществена личност Джун Лий се е укрила в апартамента си, където бори параноя и други свои демони, и ще трябва да намери обратен път към себе си и останалите отвън. В главната роля е Наоми Уотс, чиято игра тук критиците наричат „сурова“ и „завладяваща“.

През обектива на живота

Дългоочакваната едноименна екранизация на романа „18% сиво“ на Захари Карабашлиев вече си има първи тийзър трейлър. В него виждаме Руши Видинлиев като Зак и Доля Гавански в ролята на любимата му Стела, и вкусваме от емоциите на Захари по пътя към мястото му в света. Копродукцията между България, Германия, Северна Македония, Сърбия и Белгия е вторият филм на Виктор Чучков – син след „Тилт“ и го очакваме в кината от 24 януари 2020 г.

ОЩЕ

Кучешки живот

Те са пухкави и толкова изразителни, че още малко ще ни проговорят! Роуз и Монти са двете спасени кучета, които играят главните герои в новата игрална версия „Лейди и Скитника“ на Дисни. Тя излезе този месец (за съжаление, не по кината, а в новата стрийминг платформа Disney+), а четириногите, озвучени в новия филм от Теса Томпсън и Джъстин Теру, са толкова добри, че от трейлърите ги помислихме не за истински кучета, a за създадени със специални ефекти.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти