Как да намалим болезнените контракции

Платена публикация

Как да намалим болезнените контракции
Снимка: Thinkstock

Ежедневният прием на магнезий е от ключово значение за гладкото и безпроблемно протичане на вашата бременност.

Минералът магнезий е от изключителна важност за правилното функциониране на човешкия организъм, като основната му роля е да се грижи за равновесието на нервната и мускулната системи. Известен е още като антистресов минерал.

Магнезият не може да бъде произведен от човешкото тяло и трябва ежедневно да се набавя чрез храни богати на това вещество като спанак, броколи, целина, зеле, краставици, зелен фасул, синап, почти всички видове ядки, сушени плодове и много други. Набавянето на нужното количество магнезий посредством нормално хранене не винаги е достатъчно, особено при хората в активна възраст, подложени на стрес и голямо физическо или умствено натоварване, бременните жени, кърмачките и възрастните хора.

Eдна от групите хора, при които набавянето на достатъчно количество магнезий е от жизнена важност, са бременните жени. Поради повишената им потребност от магнезий, те често страдат от магнезиев дефицит. При тях липсата на магнезий може да доведе до интензивни и болезнени контракции на матката, които от своя страна създават риск от преждевременно раждане или спонтанен аборт.

За да предотвратят този риск и да осигурят на своето бебче правилно развитие в майчината утроба, те често се доверяват на "Магнерич". Това е висококачествен лекарствен продукт от Актавис с доказано ефективно действие и достъпна цена.Той е изцяло родно производство и може да бъде закупен без рецепта от най-близката аптека.

"Магнерич" еутвърден и изпитан продукт, с над петнадесетгодишно присъствие на пазара. Фактът, че през 2012 година "Магнерич" е най-продаваният продукт сред магнезиевите препарати на българския пазар, ясно говори за това, че той по категоричен начин е спечелил не само доверието на АГ-специалистите, но и предпочитанието на самите потребители. Магнерич по нищо не отстъпва в качеството си на конкурентните чуждестранни продукти, като в същото време е и на по-изгодна цена.

Магнезият в "Магнерич" е комбиниран с органична киселина за по-леснотому усвояване от организма. АГ-специалистите често препоръчват бременните жени да приемат "Магнерич" през по-голямата част от тяхната бременност, като това обикновено е от втория до началото на деветия месец.

Продължителното приемане на "Магнерич" не само, че е напълно безвредно, както за майката, така и за плода, но в повечето случаи е дори задължително. Установено е, че магнезият успокоява гладката мускулатура на матката и по този начин спомага за намаляване на опасните маточни контракции.

Освен че предотвратява преждевременните, силни и болезнени контракции на матката, "Магнерич" намалява до голяма степен и мускулните крампи (болезнени схващания) в краката, които бременните женичесто получават през нощта или рано сутрин.

Освен всичко друго, "Магнерич" има и успокояващо действие върху нервната система, като помага за преодоляването на характерните за бременността тревожност и нервно безпокойство.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти