Да се освободим от излишния багаж

Да се освободим от излишния багаж
Снимка: Личен архив

Galia

Здравейте момичета,

Срещата ни е изключително вълнуваща за мен, може би именно затова ми отне доста време докато събера кураж да седна пред компютъра и да отворя вратата на едно абсолютно различно и ново лично пространство - нашият собствен микросвят тук!
Място, където ще можем свободно да общуваме и да коментираме теми, които ни вълнуват - като хора, като момичета, като приятели... и разбира се като специални личности на които оттук нататък много ще държа!

Надявам се искрено това приятелство да е забавно, готино, вълнуващо и да няма ограничаващи периметъра граници. Надявам се да науча от вас нови неща и да ви споделя други от своя скромен опит. И така, благодаря много на Netinfo и Edna.bg - дами, добре дошли във моя блог!

B A G G A GE

Днес ще си говорим за багажа. Емоционалния, физическия и всеки друг вид багаж, който задръства възприятията ни, кара ни да се движим една или няколко идеи по-бавно към целите си и като цяло заема много пространство в оперативната ни памет, а тя не е безкрайна, и за да работи добри има нужда от - е, като за начало "щателно почистване" !

И така, нека да отворим килера и да погледнем какво има там! Обувки с изтъркани токчета които все не занасяме за поправка, папки с ненужни вече скици и записки с отдавна отминала давност, любимите дънки, които вече се изтъркаха и тази приятна рокличка, която би стояла много добре ако сте два килограма по-слаба, но за съжаление от 2 години виси на закачалката и краси гардероба! Да, време е да я предложите на най-любимата си приятелка и да се отървете от нея! Така все пак ще си я виждате от време на време, ако ви е мъчно за нея, но не, тя повече няма да заема място и ще освободи пространство за нова - такава която ще ви бъде изцяло по мярка!

Стъпка 2 - поглеждаме в телефона. Мхммм.... sms от човек в който преди бяхте влюбена ? Добре, добре... нека го запазим, но поздравленията за рождения ден отпреди 3, 2, 1 години могат преспокойно да се отправят към кошчето и оттам - delete! Каква любима дума! Изтрива се и изчезва - да точно така! Запазете хубавия спомен за тях и това ви е напълно достатъчно.

P.S. В това число ще включим и останалите изключително важни и благодатни за поздравления дати като именния ви ден, Коледа, Нова Година и... поздравления, току що се лишихте от около 100 sms-а в полза на вашето есенно почистване, усетихте ли разликата !

Момичета, наистина се гордея се с вас !

И така, знам че вече малко се поизморихте, затова ще ви поздравя седна много любима тематична песен на Ерика Баду, а за тези, които не са на ти с английския, дори ще преведа фрагменти, защото абсолютно си заслужава! И да - момичета, обичам ви, вие сте моите герои! Запазете тази мисъл.

"Хей Лейди, ти която носиш толкова много торби на гърба си, ще го нараниш така. Може би никой досега не ти е казвал, че всичко на което трябва да се опираш си ти, ти, и само Ти! Един ден целия този товар ще се изпречи на пътя ти... знай, ще се изпречи на пътя ти. Така че - стегни си лек багаж, Bag Lady !

Говоря за торбите с неща, които трябва да изхвърлиш (Освободи се от тях!) Говоря за чантите с продукти, които ти тежат, Bag Lady! (Освободи се от тях!)

Говоря и за чантите ти Gucci, lady! Освободи се от тях, освободи се от тях и от всичко, от което нямаш нужда!"

Дотук добре, сега е ред на чекмеджетата, файловете в компютъра, които са пълна бъркотия, кутиите или панерите с разни четчици, ролки (които не използвате, защото имате нова преса - дайте ги на майка си, обзалагам се, че тя няма преса ), безкрайния брой дискове от ерата на Vanilla Ice, шегувам се, знам че са от по-късно!

На последно място оставям най-важното - мислите, които сме оставили на рафт някъде в съзнанието си и не смеем да се върнем там или никога не остава време. Е, днес е време ! Знам, че това няма да се случи бързо, емоционалните спомени имат нужда от своето внимание и темите са обикновено крайно деликатни, но можем да започнем разплитането на конците и не забравяйте, аз съм с вас! Подкрепям ви в това и ви насърчавам. Излишният багаж е само в тежест!

За финал ще използвам възможността да ви подканя да помислите за приятел, на който се разсърдихте и вече ви мина, най-вероятно защото ви липсва - не е ли време да му се обадите вече и да си кажете нещата, сега може да сте по-смели, нали е минало време. Недейте да го таите повече в себе си - поговорете за това, посмейте се и забравете за безумния случай породил безсмислената или ОК, смислена за отминалия момент вражда. Дайте на това приятелство втори шанс и продължете, една идея по-леки и ефирни! Обичам Ви. Много.

Galia

Поздрави и до следващия път !

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти