Как да се справим с пудрата за лице

Как да се справим с пудрата за лице
Снимка: netinfo

Пудрата е предпочитан козметичен продукт за много жени. Тя е удобна и лесна за нанасяне, изравнява тена на лицето и прикрива лъскавината на кожата.

Има няколко неща за този козметичен продукт, които трябва да знаете.

Като начало – никога не прибирайте пудра на прах в дамската си чанта, защото е много вероятно да стане беля и да се наложи да почиствате цялата чанта и съдържанието й. Пудрата на прах пасва много по-добре на лицето и стои по-естествено, но в козметичния несесер за извън вкъщи приберете компактната пудра.

Преди да нанесете пудра на лицето, е добре отново да положите основа за грим. Комбинацията фон дьо тен и пудра е добра и наистина ще скрие всички несъвършенства по кожата ви, но не е особено подходяща за ежедневието, тъй като изглежда прекалено тежко.

Избягвайте да слагате пудра в зоната около устата и носа, тъй като там мимическите бръчки са най-дълбоки и няма как да избегнете събиране на пудра в тях. Стане ли това, лицето ви ще изглежда състарено.

Избирайте внимателно какъв продукт си купувате. Трябва да вземете под внимание типа на вашата кожа, вида на пудрата, това как пасва на лицето ви. Нанасянето е най-добре да става с четка с мек косъм, за да избегнете образуването на петна.

Също така никога не слагайте пудра, след като кожата ви се е омазнила. Освен че ще запушите порите си, има огромна вероятност пудрата да залепне за влажните участъци на кожата, да не може да се разнесе по лицето както трябва и да остане на петна.

Затова, ако сте извън дома и имате нужда да освежите грима си, предварително попийте потта от кожата с помощта на салфетка и след това прецизно нанесете пудра.

Тя трябва да изглежда естествено, все едно я няма на лицето ви, а не то да стои сякаш е набрашнено.

Винаги преди да се снимате, поставете пудра на всички части от тялото ви, които са непокрити и ще се виждат. По-този начин ще избегнете опасността да се видите лъскави като великденски яйца на снимката.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти