Празник след победата в "Като две капки вода": вижте Владо Михайлов в прегръдките на семейството му

Финалът на "Като две капки вода" сезон 11 беше изключително специален за актьора Владо Михайлов. Старанието, отдадеността и очевидният талант на Владо по време на целия сезон се отплатиха и бяха възнаградени от публиката, тъй като зрителският вот определи именно той да спечели голямата награда в шоуто.

За финалното си изпълнениe Владо Михайлов избра да се преобрази в легендарната българска звезда Васил Найденов и изпълни песента „Болката отляво“ по текст на Маргарита Петкова и музика на Стефан Димитров. 

t
Снимка: NOVA

След като грабна приза в "Като две капки вода" Владо побърза да се присъедини към най-близките си хора - майка му, съпругата му е неговия син, които през цялото време го подкрепяха в публиката с плакат, на който с големи цветни букви беше изписано "Обичаме те, Влади!".

След шоуто актьорът сподели мила снимка в Instagram, на която го виждаме в прегръдките на семейството му, докато е все още в образа на Васил Найденов. Оказва се, че нощта е била особено специална за Владо, тъй като победата му беше последвана от двоен празник - рождения ден на майка му и годишнина с половинката му. Последното предаване в неделя вечер продължи по-дълго от очакваното и затова победителят стана ясен малко след полунощ, така че семейството на Владо вече имаше повод не за двоен, ами за троен празник. 

r
Снимка: Instagram

"Ако бях разбрал, че минахме 12 часА, щях още снощи да ги поздравя :) Искам да посветя този празник, който ми подарихте, на моето семейство - честит рожден ден, мамо! Честита ни годишнина, Зайо! Обичам ви! Благодаря на всички вас, публиката, за подкрепата и любовта и до съвсем скорошни срещи!" – написа победителят. 

Владимир Михайлов се е снимал в над 70 български и световни продукции. Партнирал си е пред камерата с актьори като Салма Хайек и Ейдриан Броуди, който остава впечатлен от музикалните умения на Владо с пианото. Изявява се на сцената на Музикалния театър и като вокалист на "Сафо", "Сленг" и Rewind. Зрителите на NOVA го познават най-добре от ролята му като Денис Топал от сериала „Братя“.

Владо има артистични корени, въпреки че е роден е в семейството на зъболекари. Родителите му обаче са имали отношение към музиката и киното, което се предава и към Владо. Неговата съпруга Миша също е музикант. Малкият му син Зари има интерес към актьорското майсторство и дори вече има опит на екран с малка роля в сериала "Братя".

edna
Снимка: Edna.bg

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти