Шокираща промяна: Яна Маринова показа какво се случва зад кулисите на "Като две капки вода"

Един от най-впечатляващите елементи от шоуто за имитации "Като две капки вода" е промяната във визиите на участниците за всяко едно изпълнение на живо в неделя вечер. Сериозен принос за превъплъщенията има опитният екип от гримьори на предаването, които често получават похвали и признание от журито на "Капките", особено когато трансформацията е драстична.

Такъв беше случаят с последното изпълнение на актрисата Яна Маринова на сцената на шоуто. Тя имаше задачата да изпълни рап парчето "Имам човек" на Ицо Хазарта, като за целта беше направо неузнаваема. Маринова максимално се доближи до образа на Хазарта, дегизирана с маска и отличителните за рапъра дрехи. Журито беше единодушно, че това е било най-доброто изпълнение на актрисата до момента.

Доволна от представянето си, Яна Маринова "вдигна завесата" на бекстейджа на "Капките". Актрисата сподели две кратки клипчета в своя Instagram профил, от които се вижда какво се случва след края на всяко изпълнения на живо. Работата за екипа и участниците продължава, защото трябва да бъдат премахнати много грим, маски, подплънки и протези, които помагат за изграждането на образите. 

Докато екипът на предаването премахва маската на Маринова, тя все още не може да излезе от образ, рапирайки парчето на Хазарта. 

Двама човека премахват маската от лицето на Маринова с помощта на четки, като процесът изглежда сложен. От кадрите става ясно колко е трудно понякога за участниците да се движат свободно и да пеят на сцената с всички неща, които имат по себе си. 

В последното предаване преди големия финал на единадесетия сезон на „Като две капки вода“ до победата за трети път се докосна Владо Михайлов. Актьорът и музикант плени сърцата на всички с двойния образ на Ед Шийрън и Андреа Бочели. 

Не пропускайте големия финал на "Като две капки вода" в неделя от 20:00 по NOVA, когато четиримата финалисти избраха сами образите си. Владо Михайлов ще бъде Васил Найденов, Тома избра да представи Дейвид Ковърдейл, Керана ще изпълни песен от мюзикъла „Котки“, а Дара Екимова ще се превъплъти в Паша Христова. Победител в сезон „Неделя“ на „Като две капки вода” може да стане всеки един от тях, тъй като по регламент точките се нулират, а най-добрият имитатор ще определят единствено зрителите.

edna
Снимка: Edna.bg

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти