Владо Михайлов е големият победител в „Като две капки вода“ сезон „Неделя“

Актьорът Владо Михайлов грабна победата в 11-ти сезон на "Като две капки вода". Победителят в шоуто за имитации се определи единствено от зрителския вот. 

На големия финал Владо Михайлов избра да се преобрази в легендарната българска звезда Васил Найденов и изпълни песента „Болката отляво“ по текст на Маргарита Петкова и музика на Стефан Димитров. 

f
Снимка: NOVA

След впечатляващото изпълнение на Михайлов, който отново създаде брилянтна имитация, самият маестро Стефан Димитров обеща, че ще му подари своя песен.

“Благодаря на всички за подкрепата и приятелството! На тази сцена се случват невероятни неща! Това е сбъдната мечта!”, развълнувано сподели победителят, минути след като получи приза за най-добър имитатор в единадесетия сезон на формата.

„На тази сцена се случва изкуство и то това, което ни липсва в държавата. Владо е изключително талантлив. Всеки един образ в Капките беше шедьовър. Професионализъм, талант и много работа в едно“, коментира Маги Халваджиян представянето на актьора в шоуто.

„Ти си един от най-енергичните участници в този сезон“, допълни Хилда Казасян.

Снимка:

Звездните участници и екипът на предаването дадоха максимума от себе си, за да направят невероятно шоу и в този дванадесети лайв зрителите на NOVA видяха един истински артистичен и музикален спектакъл. В оспорваната битка за големия финал Дара Екимова се класира на четвърто място, а Тома и Керана заеха трето и второ място, съответно.

Голямата награда в тазгодишния сезон на "Като две капки вода" е електрически автомобил. След като победителят стана ясен, певицата Керана се пошегува, че Владо всъщност няма шофьорска книжка. 

Деветимата участници в сезон “Неделя” закриха шоуто с общо изпълнение на песента “Да бъдеш добър” заедно с малките таланти от “Бон-Бон”. Сред тях бяха и шестимата участници в благотворителния мини сезон на “Като две капки вода” - Боги, Гого, Али, Алекс, Васко и Анна-Мария. Те поставиха емоционален завършек на музикалното приключение, а публиката ги аплодира бурно на крака.

edna
Снимка: Edna.bg

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти