Лакомство или пакост? Вижте кои участници от „Игри на волята“ вдигнаха щур купон за Хелоуин

Две фатални дами, бандит, Аквамен и… двама с червените екипи на Непобедимите. Ще ги познаете ли? 

Зад забавните костюми се крият Мирела, Габриела и Стратимир от трети сезон, Георги, Генчо и Аспарух, а поводът е партито за Хелоуин, което самият Генчо организира този уикенд в дома си в Харманли. Явно земеделецът поддържа приятелски отношения с красавицата от жълтия отбор, докато от неговия собствен изненадващо присъстваха само двама играчи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gencho Genchev (@genchomg)

Въпреки че Генчо и Алекса видимо се разбират след обединението на племената и конфликт помежду им засега не се е заформил, на запитването на свой почитател дали поддържа връзка с Алекса и Елица, Генчо е отговорил „Не бих казал…“. „Само Алекса липсва (знаете защо)“ гласи един от коментарите под снимката от партито. 

От снимките и сторитата в Instagram виждаме, че компанията си е изкарала доста добре, а на следващия ден са продължили с разходки из околността и снимки по залез слънце. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)

В днешния епизод предстои да разберем дали при Непобедимите няма наистина да настъпи раздор, след като саботажът на Мани и Фейгин беше разкрит миналата седмица, а двата отбора бяха разочаровани да разберат, че и двете са с имунитет на номинационните съвети.

► Обидени ли са Супергероите на Фейгин и Мани след скандалния им саботаж?

Дали обаче и тази седмица ще минат между капките или ще бъдат следващите „бушони“ и дали Генчо ще успее да привлече Алекса и Виктория на своя страна? Гледайте от 21:00 по NOVA! 

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти