„Смущаващи“: Истината за Том Круз и слуховете за любов на снимачната площадка

Новата част на „Мисията невъзможна“ най-после излиза на голям екран през юли. Освен множеството прекъсвания на снимките заради пандемията от коронавирус, филмът по-рано влезе в заглавията и със слуховете за романтични отношения между звездата на екшън поредицата – Том Круз, и Хейли Атуел, която се присъединява за първи път към екипа.

Сега 41-годишната актриса, популярна с участието си във филмите от вселената на Marvel, за първи път коментира спекулациите, че тя и 61-годишният Круз са имали тайна връзка по време на снимките.

В разговор с The Independent Атуел споделя, че възприема Том Круз и режисьора на филма Крис Маккуори като „двама чичовци“, като отбелязва, че това прави последващите слухове за връзка с нейния колега и продуцент още по-неудобни.

„Мислех си: „Има някои странни слухове и ми се струва долнопробно, малко мръсно и не е това, което искам“, обяснява тя. „Защо неща се предполагат или проектират върху мен относно отношенията ми с моя колега и шеф?“

Актрисата нарича слуховете „смущаващи“, защото: „Включват хора от действителния ми живот, личния ми живот, които са адресирани. Това става натрапващо“.

Том Круз и Хейли Атуел по червения килим за „Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – част първа“

Атуел споделя, че е говорила с Круз за това и той е предложил някои съвети, пишe Entertainment Tonight.

„Когато разговарях с него за това, той каза: „ Знаеш точно коя си. Знаеш с какво се занимаваш. И това е единственото нещо, което има значение. Няма значение какво мислят хората за теб, ако си почтена със себе си, ако знаеш каква е ценностната ти система“, спомня си тя.

По думите ѝ Круз и режисьорът Маккуори са я насърчили да изиграе ролята на Грейс със силно женско присъствие, което има по-скоро сестринска връзка с Итън Хънт на Круз.

Атуел твърди, че Круз и Маккуи обичат да „са заобиколени от наистина силни, интелигентни жени“. Според нея тандемът „обича да вижда жените да процъфтяват и да бъдат в собствената си власт, така че ако се бях опитала да играя ситна или флиртуваща, или да се правя на девойка в беда, вероятно щяха да кажат: „Какво правиш? Това не си ти!“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти