Кой каза, че сексапилните жени са разголените? Ето как да го прелъстиш само с гласа си

Кой каза, че трябва да се съблечеш или да се държиш провокативно, за да настроиш партньора си на палава вълна? Кой каза, че само очите са прозорец към душата на човека? Дами, в ролята си на съблазнителки разполагаме с един изключително важен инструмент, който, за съжаление, често пренебрегваме.

Днес ще ви предложим малко храна за размисъл. Още от древността мислители са се произнесли, че именно гласът е истинският орган на душата. Затова не би било излишно да отделим малко повече внимание на думите, които използваме, и по-специално начина, по който ги изричаме.

Пет вълшебни думи, които лекуват

Как звучи точно съблазнителният глас? Краткият отговор е: този, който е приятен, който доставя удоволствие на сетивата ни. Съблазнителният глас е мощен инструмент, с който можем да получим всичко, което пожелаем, особено ако го съчетаем с правилните невербални сигнали. Затова трябва да го използваме мъдро.

Две са ключовите думи, които трябва да запомните: резонанс и ритъм. Те обединяват динамиката, дълбочината, богатството на тона.

Съблазнителят добавя скрит смисъл към думите чрез начина, по който ги изговаря. Точно затова те продължават да кънтят оглушително в главата на слушателя дълго след като са изречени.

За да постигнете този ефект, дишайте дълбоко и контролирайте дъха си. Научете се да дишате през диафрагмата, докато говорите. Неслучайно това е техника, която най-успешните актьори и певци владеят до съвършенство.

Нека вашите думи да са предназначени само и единствено за човека, чието внимание искате да привлечете, и никого другиго. Нека вашата цел да бъде на първо място да го накарате да се чувства добре. 

Тук е моментът и да уточним: съблазнителят не иска да бъде просто чут, той иска да бъде разбран от своя обект на желание. Той не иска просто да му предаде някаква порция информация, а да му повлияе емоционално. Да създаде усещане за топлина, комфорт, дори уют. 

14-те най-добри секс съвета на всички времена

Съблазнителят може да говори, но и знае кога да замълчи. Той знае кога е желан, кога да инициира разговор и кога да си тръгне.

Правете пауза след думите, които са най-важни за вас. Бъдете добри слушатели. Не се отплесвайте в празни приказки и оценете онези малки паузи, в които очите ви и телата ви започват да говорят вместо вас. Играйте си с мълчанието, нека то бъде ваш приятел, а не източник на страх и несигурност. 

Водете се по вашите емоции, а не се борете с тях. Изумително е как цялото излъчване на един човек се променя, когато той за почне да говори за нещо, което живо го вълнува. И, разбира се, имайте малко повече вяра в себе си.

10-те закона на "алфа жените"

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти