АГ Селена подарява инвитро процедура на двойка с репродуктивни проблеми. Вижте повече тук

АГ Селена подарява инвитро процедура. Вижте повече тук
Снимка: iStock

Над 140 000 са двойките в България, които имат репродуктивни проблеми, сочи официалната статистика. Неофициално обаче те са много повече.

Много от тях си задават въпроси като „Каква е следващата стъпка?“, „Какво още бих могъл/могла да направя?“, „Кога ще сбъдна мечтата си за дете?“

На тези и много още важни въпроси отговори ще даде д-р Даниел Ставрев от АГ „Селена“ по време на първото безплатно целодневно Събитие на „Ох, на мама!“ за бременни и родители, което ще се проведе на 19 май 2024 г. в Event Space 2020.

Лекцията се казва:

“Искам бебе“ Всичко за зачеването

Час: 10:00 ч. - 10:30 ч.
Лектор: д-р Даниел Ставрев, акушер-гинеколог, АГ “Селена”

По време на нея д-р Саврев ще разкаже как да се грижим за тялото си за по-големи шансове за бебе, как да процедираме при проблеми със забременяването – стъпка по стъпка и какви са първите признаци на бременност.

=> Запиши се за лекцията тук <=

Д-р Даниел Ставрев - акушер-гинеколог и репродуктивен специалист, част от екипа на УСБАЛАГ "Селена" в гр. Пловдив. Професионалните му интереси са насочени към репродуктивното здраве и оперативната гинекология. Комбинацията от професионални качества и лично отношение към пациентките, прави д-р Ставрев един от най-търсените млади специалисти в страната. Част от многобройните му специализации са тези в IRCAD,Франция, ISSA International, Верона и в ESGE.

"Екипът на Ohnamama.bg сме радостни да обявим, че от Акушеро-гинекологична болница и инвитро център Селена“, споделяйки вълнението от зачеването на дете, решиха да подарят шанс за бебе на двойка с репродуктивни проблеми, която отговаря на условията", казва гл. редактор на сайта Наталия Такова-Мазгарева.

Вижте пълните условия тук!

събитие
Снимка:

Събитието на „Ох, на мама!“ за бременни и родители се осъществява с подкрепата и доверието на нашите генерални спонсори УСБАЛАГ "Селена" , ТБ "Селена целс" и верига хипермаркети Kaufland , както и нашите спонсори от Дентална клиника Петър Дучев Kids, компанията за дермокозметика Laboratorios BABÉ, групата от фармацевтични компании Valentis, управляващото фондове дружество ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, марката производител на бебешки колички и продукти Mutsy

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти