“Спри да се държиш като лигла!”: думите на Том Круз към плачещата Емили Блънт

На всеки се е случвало да падне духом в някой момент от живота си. Не винаги можем да бъдем силни, позитивни и неуморни. В такива моменти, това, което ни е нуждно, е някой да ни побутне напред. 

За актрисата Емили Блънт това побутване се е случило по особено груб, но все пак ефективен начин. Помощта идва в лицето на Том Круз. 

Емили Блънт разкри подробности за снимките на филма “На ръба на утрешния ден” (2014 г.) и по-специално за момента, в който се срива психически на снимачната площадка заради теглото на костюма, който се налага да носи. 

блънт том круз
Снимка: Getty

Във филма героинята на Блънт носи роботизиран костюм, което според звездата щеше да е страхотно, ако използваха CGI, но създателите на лентата изискват облеклото да е автентично. 

Актрисата разказа, че когато за пръв път облича 40-килограмовия костюм, започва да плаче пред екранния си партньор Том Круз.

Според Блънт нейният колега просто не знаел как точно да реагира на емоционалния ѝ изблик.

Той просто ме гледаше втренчено“- обясни тя - „Казах му: „Том, не съм сигурна как ще се справя с тези снимки“ и просто започнах да плача. Казах, „Просто се чувствам малко паникьосана от цялото заснемане“. Той просто ме гледаше дълго време, без да знае какво да прави, и каза: „Хайде, спри да бъдеш такава лигла! ОК?'"

Том Круз използва английската дума “pussy”, когато се обръща към Блънт. Това е жаргонното наименование на женските интимни части, но също се използва като нарицателно за страхлив и хленчещ човек.

Вместо да се обиди обаче, Блънт се разсмяла, тъй като се изненадала от реакцията на Круз. 

През 2015 г. Блънт призна, че Круз е "причината да се възстанови" след бременността си. Актрисата каза пред The ​​Independent: „Той трябва да бъде признат за новото хапче за отслабване, защото ме помоли да направя ”На ръба на утрешния ден”. Бях в толкова добра форма, когато забременях, така че след като родих Хейзъл, беше по-лесно да се възстановя.“

блънт том круз
Снимка: Getty

Блънт разкри, че обучението за филма е било „интензивно“. Въпреки голямата подготовка обаче, филмът тествал границите на нейното тяло до краен предел. Актрисата сподели, че докато изпълнявала една въздушна каскада, е трябвало да падне на рамото си, но се приземила по лице.

За разлика от Емили Блънт, Том Круз обожава филмовите каскади и е известен с това, че предпочита да ги изпълнява самият той, а не негов дубльор. В една от най-култовите сцени от петия филм от поредицата “Мисия невъзможна” той буквално виси от излитащ Еърбъс A400M.

Том Круз получи най-голямата награда на фестивала в Кан

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти