Шакира беше забелязана с Том Круз, а феновете полудяха!

Шакира и Том Круз се оказаха на едно и също място по едно и също време, а когато ситуацията включва две необвързани знаменитости, това е достатъчно да хвърли интернет въображението във фантазии.

46-годишната певица и 60-годишният актьор бяха в публиката на Формула 1 Гран При на Маями през уикенда заедно с още звездни имена като Ирина Шейк, Джери Брукхаймър, Вин Дизел и др.

Шакира и Круз бяха забелязани да вървят покрай огражденията заедно, както и да разговарят във ВИП секцията на събитието. От време на време при тях се намесваше и синът на изпълнителката - Милан. Докато Шакира носеше изрязано зелено боди и спортно долнище, съчетано с обемни слънчеви очила Loewe, Том Круз се появи с бяла тениска с яка и черен панталон, както и емблематичен за него чифт авиаторски очила.

@shakicol_02 #shakira #tomcruise ♬ Flowers - Miley Cyrus

Общите им кадри, които бързо се разпространиха в интернет, бяха посрещнати с множество реакции в интернет, свързани най-вече с опасения за певицата и връзката на актьора със сциентологията.

Вижте снимки от събитието тук:

Шакира и Том Круз забелязани заедно на Гран При в Маями

„Бягай, Шакира, бягай“, гласят коментарите на някои потребители, а други, имайки предвид отчуждените отношения на актьора с дъщеря си Сури, пишат: „Това е капан! Бягай, Шаки! Той изостави дъщеря си заради култ!“

„Нелош отскок, давай, Шакира! Моля, не се присъединявай към сциентологията“ и „Как се отива от една токсична връзка в друга“, коментират още хора.

Разбира се, да бъдат спрягани за двойка би било твърде пресилено за момента. Едва миналия месец Шакира се премести от Барселона в Маями заедно с децата си. Раздялата с баща им Жерар Пике тя адресира и когато спечели наградата за Жена на годината в Гала вечерта на Жените в латино музиката в понеделник.

„Това беше година на сеизмична промяна в живота ми, в която почувствах повече от всякога – и много лично – какво е да си жена“, каза Шакира на публиката, докато приемаше отличието си.

„Измина година, в която разбрах, че ние, жените, сме по-силни, отколкото си мислим, по-смели, отколкото сме вярвали, по-независими, отколкото са ни учили да бъдем“, продължи тя. „Защото коя жена не се е самозабравила в даден момент от живота си, защото търси вниманието и любовта на другиго? Случвало ми се е повече от веднъж“, добави тя от сцената.

„Но идва момент в живота на всяка жена, когато тя вече не зависи от другиго, за да обича себе си и да се приема такава, каквато е“, продължи певицата. „Момент, когато търсенето на някой друг е заменено от търсенето на себе си.“

„Момент, когато желанието да бъдем перфектни е заменено от желанието да бъдем истински, и когато да намериш някого, който е верен, е по-малко важно от това да бъдем верни на себе си.“

Колкото до Том Круз, той се включи в коронацията на Чарлз Трети с предварително записан откъс, в който се намира в самолета си P-51 WW2. „Казано от пилот на пилот, Ваше Величество, можете да бъдете мое „крило“ по всяко време“, заяви Круз, управлявайки самолета. След като поздрави новия монарх, звездата от „Топ Гън“ излетя, проправяйки си път през облаците. 

Сегментът с участието на Круз от концерта по случай коронацията разкри малко известни факти за краля, който е получил пилотно обучение от Кралските военновъздушни сили през 70-те години и също е летял на хеликоптери с Кралския флот. До 90-те години на миналия век Чарлз редовно летеше сам със самолет за различни ангажименти. 

Коронацията на крал Чарлз III

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти