Тя е на 30 години, но не знаем почти нищо за нея: вижте дъщерята на Том Круз и Никол Кидман

Ако случайно сте забравили, припомняме ви - Том Круз и Никол Кидман бяха женени цели 11 години и имат две осиновени деца - Изабела и Конър.

Бела, както я наричат по-често, е осиновена малко след раждането си през 1992 година, а родителите ѝ полагат взаимно грижи за нея до развода си през 2001 г. След раздялата момичето израства в традициите на сциентоложката църква, бивайки отгледано от баща си. Днес живее в Лондон, където работи като художник и притежава собствена марка дрехи - Bella Kidman Cruisе.

Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините

Бела пази ревностно личния си живот и не обича публичните изяви. Публикува толкова рядко свои снимки в социалните мрежи, че всяка нейна публиакция се превръща в новина.

►Да се откажеш от дъщеря си заради религията: мистериозната история на Том Круз и Сури

Повече публикации в профила на Бела са свързани с изкуството, което създава, а последните снимки, на които присъства самата тя са от септември и октомври 2021 година.

Въпреки супер известните си родители, Бела и брат ѝ Конър изразнаха извън светлината на прожекторите. През 2015 г. Изабела се омъжи за консултанта по информационни технологии Макс Паркър. Родителите ѝ не присъстваха на сватбата, а след като новината за тяхното отсъствие се разпространи, мнозина започнаха да спекулират, че Бела се е отчуждила и от двамата си родители.

Самата Бела отрича тези твърдения, като през 2016 г. признава пред Daily Mail: „Разбира се, че си говорим, те са мои родители. Всеки, който твърди обратното, приказва глупости.“

Носят се слухове, че решението на двете деца да следват стъпките на баща си в сциентоложката църква, са ги отчуждили от майка им. Твърди се, че всъщност отказът на Никол, която е католичка, да се присъедини към тази църква е изиграл роля за раздялата им.

В свое интервю Кидман споделя следното по темата: "Всичко това е много лично. Трябва да защитавам връзката с децата ми. Знам на 150%, че бих дала живота си за моите деца, защото това е смисълът на всичко. Те са възрастни хора. Могат сами да вземат решения. Направиха своя избор и се присъединиха към сциентоложката църква и работата ми като тяхна майка, е да ги обичам."

"Аз съм пример за толерантност и вярвам, че независимо какво прави детето ти, ти си длъжен да го обичаш и то трябва да се чувства обичано от теб. Ужасно е, ако отнемеш обичта и семейството от едно дете. Нашата работа като родители е да предлагаме на децата безусловна любов."

Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти