Никол Кидман разказва за идилията от брака си с Том Круз

Том Круз Никол Кидман
Снимка: Getty

Никол Кидман рядко коментира отношенията си с Том Круз, но в ново интервю за The New York Times актрисата разказва за снимките на „Широко затворени очи“ заедно с тогавашния си съпруг.

От думите ѝ разбираме, че всъщност двойката си е прекарала страхотно, въпреки че работата по филма на Стенли Кубрик е отнела повече време от предвиденото.

Никол Кидман
Снимка: Getty

„Обичахме да работим с него. Снимахме това в продължение на две години. Имахме две деца и живеехме предимно в караваната на паркинга, правехме си спагети, защото Стенли обичаше да хапва понякога с нас. Работихме с най-великия режисьор, учехме за живота и се наслаждаваме на живота си на снимачната площадка“, споделя носителката на „Оскар“.

Колкото и двамата да са харесвали работата с Кубрик, не са липсвали моменти, в които са искали да се върнат обратно у дома.

„Казвахме си:„ Кога ще приключи?“ Отидохме там, като си мислехме, че ще отнеме три месеца. Превърна се в година, година и половина“, разказва още Никол. „Но си казваш: „Докато успявам да се отдавам на това, ще си прекарам невероятно “. Стенли не ни измъчваше. Той беше труден с това, че снимаше доста. Двамата седяхме на пода в офиса му, говорехме си и гледахме видеоклипове с животни.“

Никол Кидман Том Круз
Снимка: Getty

Въпреки че темата за изневяра преобладава в „Широко отворени очи“, за щастие, тя не е повлияла на връзката между Кидман и Круз.

„Това отговаря на повествованието, което хората измислиха, но определено не го виждах по този начин. Бяхме щастливо женени през това време“, признава актрисата. „След тези сцени отивахме на картинг. Взимахме място под наем и се състезавахме в 3 сутринта. Не знам какво друго да кажа. Може би нямам способността да погледна назад и да анализирам. Или не искам.“

Преди интервюто за The New York Times Никол Кидман последно коментира брака си с Том Круз през 2018 г. Тогава тя сподели, че отношенията с него са ѝ дали и закрила в Холивуд. „Омъжих се по любов, но тогава бракът с изключително влиятелен мъж ме спаси от сексуално насилие. Можех да работя, но същевременно бях предпазена“, сподели тя.

► Защо Никол Кидман не иска да обсъжда брака си с Том Круз

Незабравимата любов на Никол Кидман и Том Круз

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти