Какво правят днес децата на Никол Кидман и Том Круз

Никол Кидман и Том Круз остават една от любимите двойки на 90-те. Любовта между двамата може да е в миналото, но след нея остават две деца, чийто живот успяват да променят.

„От момента, в който Том и аз се оженихме, исках да имам деца. Рано загубихме бебе, а това беше наистина много травмиращо. Тогава осиновихме Бела“, казва Кидман през 2007 г. за списание Vanity Fair.

► Том Круз с шеметна поява и най-голямото признание на фестивала в Кан

Незабравимата любов на Никол Кидман и Том Круз

След извънматочна бременност и спонтанен аборт, на 25-годишна възраст през 1992 актрисата осиновява първото си дете Изабела заедно с тогавашния си съпруг Том Круз, който по това време е на 30. Три години по-късно двойката приветства и момче на име Конър.

Днес Никол Кидман се радва на две момичета от кънтри певеца Кийт Ърбън - Съндей и Фейт, а Том Круз има дъщеря на име Сури от бившата си вече съпруга Кейти Холмс. Интересът към тези наследници е не по-малък от този, който феновете на Кидман и Круз проявяват към общите деца на бившата звездна двойка.

Изабела Круз е родена през 1992 г., което я прави Никол Кидман и най-голямото дете на Том Круз. Бела, както я наричат по-често, е осиновена малко след раждането си, а родителите ѝ полагат взаимно грижи за нея до развода си през 2001 г. След раздялата момичето израства в традициите на сциентоложката църква, бивайки отгледано от баща си. Днес живее в Лондон, където работи като художник и притежава собствена марка дрехи - Bella Kidman Cruisе.

През 2015 г. Изабела се омъжва за консултанта по информационни технологии Макс Паркър. Родителите ѝ не присъстват на сватбата, а след като новината за за тяхното отсъствие се разпространява, мнозина започват да спекулират, че Бела се е отчуждала и от двамата си родители.

Тя отрича тези твърдения, като през 2016 г. признава пред Daily Mail: „Разбира се, че си говорим, те са мои родители. Всеки, който твърди обратното, приказва глупости.“ Макар че отношенията ѝ с Кидман може да не са от най-близките, изглежда, че Бела и майка ѝ не са прекъснали връзка.

Източници на изданието Woman’s Day твърдят, че двете започват да „поддържат близък и редовен контакт“ след началото на пандемията от коронавирус през 2020 г. Според приближени това бележи голяма промяна в сравнение с обичайната размяна на текстови съобщения. „Необходима бе световна пандемия, за да се поправи този мост“, казва дългогодишен семеен приятел.

Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините

Конър, роден през януари 1995 г., е единственият син на Никол Кидман и Том Круз. Подобно на по-голямата си сестра, той е осиновен от Кидман и Круз малко след като се ражда, а след развода им е възпитан във вярванията на сциентоложката църква. Конър живее във Флорида и работи като диджей. Няколко пъти прави опити за актьорска кариера, участвайки във филми като Seven Pounds от 2008 г. и римейка на Red Dawn от 2012 г. Към момента се занимава предимно с риболов, както си личи и от профила му в Instagram, пълен със снимки от заниманията му.

„Конър води простичък живот в Клиъруотър“, споделя източник пред People. „Той живее в собствен дом в сциентологична общност. Дълбоководният риболов е неговият живот. Има много приятели и изглежда много харесван.“

Конър успява да поддържа дискретност около личния си живот, но се смята, че е обвързан с член на сциентоложката църква. Съпругата му, за която е женен от 2019 г. насам, е италианка и се казва Силвия Занки.

Въпреки че не е бил забелязван в компанията на своята майка от години, музикантът отрича, че двамата са отчуждени. „Обичам майка си. Не ме интересува какво казват хората, знам, че аз и мама имаме здрава връзка. Обичам я много“, казва той за изданието Woman’s Day през 2016 г.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти