Отрязаха го: Шакира помолила Том Круз "да спре да флиртува с нея"

Ако сте от хората, които са притаили дъх в очакване на нова звездна двойка, съставена от латино дивата Шакира и филмовия титан Том Круз, вероятно ще се разочаровате. Въпреки плъзналите слухове за зараждаща се искра между двамата след общата им поява в публиката на Формула 1 Гран При на Маями по-рано този месец, оказва се, че шанс за романс няма, тъй като чувствата не са споделени.

Източници съобщават, че Шакира любезно е помолила Том Круз "да я остави на мира и да спре да флиртува с нея", след като срещата на двойката предизвика слухове за любовна авантюра. 

Според испанския вестник Marca, източници, близки до знаменитостите, потвърждават, че 60-годишният актьор от "Мисията невъзможна" бил "абсолютно хипнотизиран" от певицата и дори е казал на близъкия си кръг от приятели, че се е почувствал свързан с нея. 

Вътрешен човек каза на сайта Page Six, че има "химия" между Том и Шакира и че актьорът ѝ изпращал цветя след срещата.

Но 46-годишната Шакира, която преживя болезнена раздяла със съпруга си Жерар Пике миналата година, в момента е „фокусирана върху семейството си“, а не върху любовните трепети.

Списание Heat също твърди, че колумбийската певица и текстописец "го молила [Том] да спре да флиртува с нея", цитирайки източник, който е правил и други коментари за срещата между звездите. 

Шакира и Том Круз забелязани заедно на Гран При в Маями

Източникът също така разкрива, че Том бил "замаян", след като е говорил с Шакира, като добавя, че поведението му било подобно на начина, по който се държал, когато за първи път се е срещнал с бившата си съпруга Кейти Холмс.

След като Шакира и Том Круз бяха снимани заедно на Гран При в Маями, източникът съобщи, че изпълнителката на "Whenever, Wherever" просто се е държала „приятелски“, преди Том да започне да я нарича своята „жена мечта“.

Източникът добави: „Тя не иска да го засрами или разстрои, но няма привличане или романтика от нейна страна – тя просто се държеше приятелски. Тя е поласкана, но не е заинтересована“.

Твърди се, че посланието на Шакира е било „учтиво“ споделено с актьора, който според източниците не се отказва да намери отново любовта, въпреки че певицата не се интересува от него.

Междувременно US Weekly съобщи, че Шакира е "видяла онлайн слуховете, че Том я ухажва", но намира това за "смешно, защото просто не е истина".

На фона на слуховете за романс с Том Круз, изпълнителката на "Hips Don't Lie" също беше забелязана да се наслаждава на слънчева разходка с лодка с пилотът от Формула 1 Луис Хамилтън. Шакира беше заснета да излиза от задната част на имението си в Маями Бийч, преди да обиколи залива Бискейн с шофьора на Мерцедес.

Шакира и Хамилтън бяха видяни броени дни преди това да вечерят заедно в луксозния ресторант Cipriani. Въпреки че двамата са били "заловени" заедно, изданието The Sun Online съобщава, че те са просто приятели.

Шакира обяви раздялата си с футболиста Жерар Пике миналия май, след като прекараха 11 години заедно. Съобщава се, че колумбийската певица е била "изгонена" от дома си в Барселона от бащата на Пике миналия месец, което предизвикало преместването ѝ обратно в Маями.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Шакира не спомена неприятната случка в прощалното си съобщение, което публикува в Instagram, след като беше заснета да напуска каталунската столица с двете си деца от Пике, за да започне новия си живот във Флорида.

Шакира и Пике потвърдиха през ноември 2022, че са постигнали споразумение за попечителство над децата им след изтощителна 12-часова среща с техните адвокати. Те подписаха споразумението в съд в Барселона на следващия месец.

Като част от споразумението Пике, който сега излиза с 24-годишната каталунска красавица Клара Чиа, ще прекарва ваканциите с децата - Милан, на 9 години, и Саша, на 7. 

Трогателните признания на Шакира в новото ѝ интервю

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти