Шакира отправи трогателна молба към медиите с цел да защити децата си

След като преди месеци стана ясно, че изненадващата раздяла между Шакира и Жерар Пике се е случила вследствие на изневяра от негова страна, словесните (и музикални) престрелки между двамата бивши станаха любима тема в медиите и социалните мрежи.

Многобройните почитатели на колумбийската певица не спряха да демонстрират своята подкрепа към нея, а сега тя отправи една искрена молба към всички – да уважат правото на лично пространство на нейните две деца.

шакира
Снимка: Getty

Чрез профила си в социалните мрежи Шакира помоли медиите да зачитат правото на личен живот на синовете ѝ, след като тя реши да напусне Барселона. Певицата публикува призива си във вторник, обръщайки се към всички свои приятели и журналистите.

„В този момент на промени в живота ми като публична фигура е разбираемо, че има постоянно любопитство от страна на пресата към мен и семейството ми. И все пак децата ми, Милан и Саша, преживяха много трудна година, страдайки от непрекъсната обсада и безмилостно преследване от страна на папараци и различни медии в Барселона“, започна Шакира.

„Тъй като те започват нова фаза от живота си, призовавам медиите от името на моите деца да уважават правото им на личен живот.



В допълнение към молбата си, 46-годишната изпълнителка обясни и как цели да осигури плавен преход за децата си, докато търсят щастие и ново начало. Според съобщения, които не са потвърдени официално от Шакира, тя се е установила в Маями, Флорида, където е живяла преди връзката си с бившия футболист.

„Моля ви да се въздържате да ги следвате до изхода или входа на училището, да не ги причаквате на вратата на дома ни или да ги преследвате при техните извънкласни дейности и игри, както се случваше всеки ден в Барселона“, продължи тя.

„Вярвам, че журналистите и фотографите са чувствителни към ситуацията, пред която са изправени Милан и Саша, и могат да се държат по възможно най-човешкия начин с тях, като се има предвид, че става въпрос за здравето, физическата и емоционална цялост на две деца под 8 и 10 години, които просто желаят могат да излязат на улицата и да ходят на училище, чувствайки се в безопасност и спокойни, че няма да бъдат преследвани или подложени на постоянно наблюдение.“

Молбата си Шакира отправи не просто като популярен артист, който живее под светлината на прожекторите от две десетилетия, но и като майка, която иска да защити децата си.

Тя изрази желанието си Милан и Саша „да могат да водят здравословен и щастлив живот, какъвто всяко дете заслужава“.

 Призивът на Шакира към медиите идва само дни след като обяви, че тя и децата ѝ се преместват от Барселона, където живееха зааедно с Пике повече от десетилетие.

Трогателните признания на Шакира в новото ѝ интервю

 

Oще по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти