Шакира напуска Барселона: "Започвам нова глава в търсене на щастието"

Вчера Шакира обяви, че напуска Испания.

Певицата живя в Барселона с Жерар Пике и двамата им синове, 7-годишният Саша и 9-годишният Милан, през последното десетилетие.

Явно обаче след края на връзката с бившия футболист е решила, че е време да започне на чисто. Това едва ли е изненада, имайки предвид, че колумбийската звезда се премести в испанския град заради бившия си любим, заживявайки в къща в съседство с тази на майка му.

„Установих се в Барселона, за да дам на децата си стабилност, която сега ще търсим в друго кътче на света, заедно със семейството, приятелите и морето“, написа Шакира в пост в Instagram. „Днес започвам нова глава в търсенето на нашето щастие.“

Шакира благодари на феновете и близките си за подкрепата през последните няколко месеца. Барселона тя описа като "града, в който научих, че приятелството определено е по-трайно от любовта."

"Благодаря на всички, които бяха до мен, за да ме развеселят, изсушиха сълзите ми и ме вдъхновиха."

Тя завърши поста си с много обич и уважение към своите испански почитатели:

Благодаря на моите испански фенове, които винаги са ме обграждали с любовта и лоялността си. На вас казвам просто „До скоро!“ и както баща ми често казва, „Ще се видим зад ъгъла! ❤️"

Певицата не сподели къде възнамерява да заживее с двете си деца, въпреки че Deadline съобщи, че обмисля да се върне в Маями, Флорида, където е живяла преди да се събере с Пике.

А дали Жерар Пике, който в момента се наслаждава на връзката с приятелката си Клара Чия, има мнение по въпроса къде ще живеят неговите двама синове, вероятно предстои да разберем. 

 

Още по темата: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти